Όλα τα αρσενικά αυτού του πλανήτη τούτες τις ημέρες των εορτών (και όχι μόνο), τιμούν ιδιαιτέρως τα σεξοσάϊτς (ευγενικά) και κατά συνέπεια τον απόλυτο βασιλειά του είδους, το Pornhub. Λίγο ο ελεύθερος χρόνος, λίγο το πολύ φαΐ που βαραίνει το αντρικό κορμί, η Lisa Ann μπαίνει στο οικογενειακό μας τραπέζι και στρογγυλο-κάθεται με την κορμάρα της. Η φήμη της άλλωστε αγγίζει μέχρι και τον υπερήλικα παππού που πρωταγωνιστεί στην Xmas διαφήμιση του site. 

Tο θέμα όμως εδώ δεν είναι το τι βλέπει ο ασπρομάλλης κύριος, αλλά οι αναζητήσεις σου και οι αναζητήσεις σου είναι αρκετά περίπλοκες manmu. Τι εννοούμε;

Στα top των search δε συναντάμε τις γνωστές -σε όλους μας- κατηγορίες αυτά καλό είναι να γίνονται Anal, Milf, Gangbang κλπ, αλλά αυτά καλό είναι να μη γίνονται τον σέξι Άη Μπίλη και τα περίεργα, οιδιπόδεια, συμπλέγματα που δημιουργεί η φήμη του. Δες: 

Όσον αφορά το πότε κλειδώνεις την πόρτα του δωματίου σου τώρα, στη πατρίδα μας που μαστίζεται από την μαλακία οικονομική κρίση, η επισκεψιμότητα αυξάνεται σε ποσοστό 10% μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.  Λογικό άλλωστε μιας και το -18% της προηγούμενης μέρας πρέπει να αναπληρωθεί. Δείτε: 

Στατιστικά που μας κάνουν σοφότερους, διανθίζοντας την επιχειρηματολογία μας στον αγώνα υπερ της ακατάπαυστης μαλακίας 365 μέρες τον χρόνο. 

Εμείς θα κλείσουμε με μια ευχή για λιγότερα κλειδωμένα υπνοδωμάτια και περισσότερο ρεαλισμό στη φάση που όλοι ζούμε τούτες τις μέρες. Σβήσε το ιστορικό του ’15 από τον Chrome και ονειρέψου το γυναικάκι που θα σου κρατά το χέρι σου (το καλό) τον χρόνο που μπαίνει και πρέπει να μπεις κι εσύ μαζί του.