Δύσκολος ο 18αύγουστος όπως και να το κάνεις. Πόσο μάλλον για εμάς που είμαστε γραφείο και δεν ξεμένουμε σε παραλίες μέχρι “βραδείας”… 

Έχουμε και τα τυχερά μας όμως. Αυτά που ξυπνούν πάθη και μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά τους. Τέτοιο είναι τούτο, καθόλου τυχαίο άλλωστε πως το σημερινό μας αφιέρωμα ξεκινά με βίντεο και τι βίντεο (α ρε Petrolicious μόνο εσύ, μόνο εσύ!). 

Σήμερα ονειρευτήκαμε το αυτοκίνητο που έβαλε τη Lambo στο χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Dennis Varni. 

Όπως μαθαίνουμε, ο ιδιοκτήτης αυτής και μαζί πολλών άλλων ιστορικών “ΘΕΛΩ” που θα βλέπετε στο Retro.Wheels, η Miura P400 S έφτασε στα χέρια του το 1979. 

Ο ίδιος, 35 και πλέον χρόνια μετά, δηλώνει ερωτευμένος, όσο την πρώτη φορά. Τότε που για να την αποκτήσει έπρεπε να πληρώσει $16,000 (1966) όταν το σπίτι που αγόρασε με τη γυναίκα του κόστισε $11,000! 

Το μόνο που θέλει πλέον είναι να παραμείνει όσο πιο πολύ στη ζωή για να χαίρεται τα “παιχνίδια” του. Μοναδική του ασχολία πρωί, μεσημέρι και βράδυ. 

Στα επόμενα Mr.Varni.