Ο κινηματογράφος μας έχει διδάξει μεταξύ άλλων και στυλ. Τα look που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη βιομηχανία της μόδας από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ μέχρι σήμερα, είναι πραγματικά αμέτρητα. Από το λευκό t-shirt του James Dean στον Επαναστάτη Χωρίς Αιτία, με το κατακόκκινο τζάκετ που άφησε ιστορία, μέχρι τα σακάκια με τις λεπτές γραβάτες στο Reservoir Dogs, ηθοποιοί-θρύλοι και αστέρες της εποχής έχουν παραδώσει μέσα από τις ταινίες τους κάποια από τα πιο εμβληματικά κινηματογραφικά looks.

Εμείς με αφορμή την νέα συλλογή Fall Winter 23/24 της The Bostonians με τίτλο “A State Of Mind“, που υποδηλώνει το rebranding της εταιρίας, εμπνευστήκαμε από τα look των αγαπημένων μας τύπων που συναντάμε στις ταινίες και σας τα παρουσιάζουμε, για να κάνετε τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίσουν.

Πριν όμως σας δείξουμε τα looks που δημιουργήσαμε με τα υπέροχα ρούχα της The Bostonians, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το brand που μας ταξιδεύει νοητά στην Βοστώνη, μια και αντλεί έμπνευση από το ελεύθερο πνεύμα και τον πολιτισμό της πόλης. Η νέα συλλογή, που λανσάρει ένα πιο νεανικό πρόσωπο και μια ανανεωμένη εικόνα, χαρακτηρίζεται από ένα άκρως ενδιαφέρον Preppy Style With a Twist – κλείνει δηλαδή το μάτι στο New England Style που χαρακτηρίζει τη Βοστώνη. Layered looks, cozy πουλόβερ σε ζεστά, γήινα χρώματα και ανθεκτικά, laid-back jackets συνθέτουν μία συλλογή που καλύπτει κάθε lifestyle και γούστο.

O IT τύπος σε κατασκοπική ταινία

Σαν τον Ben Wishaw στις ταινίες του James Bond. Φοράει τα πουκαμισάκια του και είναι ικανός να χακάρει κάθε σύστημα για να κερδίσει το καλό. Είναι ο τύπος που στο τέλος πάντα δικαιώνεται, εξ αιτίας του υπάρχει happy ending στο στρατόπεδο των καλών και φυσικά τότε είναι που το όμορφο κορίτσι της ιστορίας τον παρατηρεί και τον ερωτεύεται.

Το κολλεγιόπαιδο

Ξέρετε για ποιον τύπο μιλάμε. Όχι για τον Ross και τον Chandler στο κολλέγιο, όχι με τίποτα. Για αυτόν με τα πουλόβερ που παραπέμπουν preppy style, σαν τον Zac Efron στο High School Musical, τον John Travolta στο Grease και τους πρωταγωνιστές των teen movies των ’00s. Αυτά τα πουλόβερ, είναι ό,τι πιο cozy, για τα κρύα πρωινά στη δουλειά, την σχολή και τον απογευματινό καφέ.

Ο τύπος που έχει παντελή άγνοια κινδύνου

Συνήθως παίζει σε ταινίες με αρχιμαφιόζους, συμμορίες και κόσμο της νύχτας. Το plot έχει ως εξής: ο τύπος πηγαίνει στο κλαμπ του αρχιμαφιόζου και με κάποιο τροπο, επειδή το να μπλέκει σε περίεργες καταστάσεις είναι η δεύτερη του φύση, ο τύπος μπαίνει στην μέση των σχεδίων του αρχιμαφιόζου. Συνήθως καλείται να βρει κάτι σημαντικό που του ζητάνε, για να το ανταλλάξει για τη ζωή του. Στο τέλος επιλέγει βέβαια αυτό που βρει να το κράτησει κρυφό, για να μην δώσει τη δύναμη στον αρχιμαφιόζο. Γιατί να θες αυτό το ντύσιμο; Είναι badass.

Ο τύπος που κινείται σόλο που δεν θέλει να βάλει την ζωή των άλλων σε κίνδυνο

Είναι αυτός που έχει το hero fabric και δεν δισταζει να κινδυνεύσει, αν ξέρει ότι αυτό θα εμποδίσει ένα μεγάλο κακό. Μην απορήσει αν τον δεις να οδηγάει ελικόπτερο ή τζιπ στον βαρύ χιονιά, καθώς κινείται incognito, αναζητώντας την λύση.

Ανακαλύψτε περισσότερα από την νέα κολεξιόν της The Bostonians στο The Malls Athens.