Ήταν 2015 όταν μάθαμε εμείς οι μεγάλοι πως μπορούμε να βλέπουμε animation χωρίς ενοχές και χωρίς να φοβόμαστε που νιώθουμε τον παιδικό μας εαυτό να μας μιλάει. Ήταν 2015 όταν πλαντάξαμε στο κλάμα με τη σκηνή που ο ροζ ελέφαντας εξαφανίζεται για πάντα από το υποσυνείδητο και χάνεται βαθιά στο ασυνείδητο. 8 χρόνια μετά, το Inside Out και η Ράιλι με τα 5 βασικά της αισθήματα επιστρέφουν. Και έχουν μια νέα προσθήκη.

Στο trailer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη το βράδυ, βρισκόμαστε στο κέντρο συναισθημάτων της Ράιλι, η οποία πια είναι ενήλικη. Και σε αυτή τη φάση της ζωής αρχίζει το άγχος. Η Anxiety λοιπόν είναι η νέα προσθήκη στο κέντρο ελέγχου, είναι πορτοκαλί και αριβάρει μαζί με τα μπογαλάκια της για να γίνει κι αυτή μέλος της παρέας της Χαράς, της Θλίψης, της Αηδίας, του Θυμού και του Φόβου.

Το πρώτο teaser trailer επικεντρώνεται στην άφιξη της Anxiety (τη φωνή της δίνει η Μάγια Χοκ) χωρίς να δίνει περισσότερα, αλλά αν έχεις δει το πρώτο, μπορείς να ξέρεις τι κλάμα και ξύσιμο σε πληγές θα πέσει για άλλη μια φορά. στο Inside Out.

Το Inside Out 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2024.