Το περιμένουμε πώς και τι το Poor Things του Λάνθιμου που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιανουαρίου στις ελληνικές αίθουσες. Όχι μόνο γιατί είναι Λάνθιμος και τον στηρίζουμε, αλλά γιατί λέγεται πως είναι η καλύτερη του ταινία. Αν δηλαδή το The Favorite έκανε αυτόν τον χαμό και πήρε 10 υποψηφιότητες, το Poor Things θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο, χωρίς να μεταφραστεί, ενδεχόμενα, σε αντίστοιχο αριθμό οσκαρικών υποψηφιοτήτων.

Δύο μήνες πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες, ένα νέο trailer ήρθε να μας επιβεβαιώσει ότι η Έμμα Στόουν θα μας κάνει να την ερωτευτούμε έτι περισσότερο και να της υποκλιθούμε για το ταλέντο της.

Στο trailer που κυκλοφόρησε μάλιστα, έχει και behind the scenes δηλώσεις της όπου εξηγεί την προσέγγισή της ως προς έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο. Στο trailer επίσης βλέπουμε και τον Μαρκ Ράφαλο, που κι αυτός μας προδιαθέτει πως μπορεί να δούμε μια ερμηνεία καριέρας από την πλευρά του.

Αν πάντως επιβεβαιωθούν όσα ακούγονται, ίσως να δούμε την πιο ανταγωνιστική οσκαρική κούρσα των τελευταίων ετών, με Killers of the Flower Moon, Oppenheimer και Barbie να έχουν λάθει θέση στην εκκίνηση μιας διαδρομής που θα καταλήξει στις 10 Μαρτίου.