Για όλους μας υπάρχει μια ταινία για την οποία έχουμε διακαή πόθο να δούμε το sequel της. Είτε γιατί το τέλος της μπορεί να μας άφησε με αναπάντητα ερωτήματα, είτε για τον ενθουσιασμό που νιώθουμε στην ιδέα της επιστροφής των αγαπημένων μας χαρακτηρών στην οθόνη. Οι χρήστες στο Reddit συζήτησαν εκτενώς αυτό το θέμα και δημιουργήσαμε μια λίστα με τις οκτώ ταινίες που αξίζουν μια συνέχεια και πολύ θα θέλαμε να δούμε να επιστρέφουν στον κινηματογράφο.

Dracula Untold

«Μακάρι να είχαμε συνέχεια του Dracula Untold. Νομίζω ότι είχε δυνατότητα για επιπλέον ιστορίες, μια και η απεικόνιση του Δράκουλα είναι κάτι που δύσκολα μπορούμε να συναντήσουμε σε μέινστριμ ταινίες».

Μπαμπούλας Α.Ε. (Monsters, Inc.)

«Ναι, οι φαν είχαμε την τύχη να έχουμε ένα prequel αλλά όλοι περιμένα το sequel της αγαπημένης μας ταινίας, που θα έδειχνε τη συνέχεια του Mike και του Sulley. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ετοιμαζόταν ένα sequel με τίτλο Monsters Inc. 2: Lost in Scaradise με τα αγαπημένα μέλη του Monstropolis. Ωστόσο, λόγω συγκρούσεων και ζητημάτων ιστορίας, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ».

The Nice Guys

«Πολλή χημεία στην οθόνη. Καλή κωμωδία, τίμιοι ηθοποιοί. Θα είχε πολύ πλάκα ένα sequel».

Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης

«Φοβερή ταινία. Αρκετοί φαν προσπαθούσαν να τους πείσουν να κάνουν τη συνέχεια, αλλά είναι στον αέρα εδώ και χρόνια. Το manga είναι τέλειο και θα μπορούσε να μετατραπεί σε αρκετές ταινίες».

Ο Άνθρωπος Σκιά

«Πάντα ήθελα μια ακόμα ταινία The Shadow με τον Alec Baldwin. Ξέρω ότι η ταινία είχε τα προβλήματά της, αλλά υπήρχαν πολλές υπέροχες σκηνές και όλα τα στοιχεία που θα έκαναν ένα ακόμα πιο υπέροχο sequel».

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για επιπλέον ιστορίες από το “σύμπαν” του Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη».

Ο σκοτεινός ιππότης (The Dark Knight Trilogy)

«Θα μου άρεσε πολύ να είχα δει μια συνέχεια των ταινιών του Nolan με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt».

Get Smart

“Το Get Smart με τον Steve Carell και την Anne Hathaway τελείωσε με τρόπο για να περιμένουμε sequel αλλά αυτά δεν έγιναν ποτέ. Προφανώς, προσπάθησαν να κάνουν ένα δεύτερο, αλλά το αρχικό σενάριο ήταν σκουπίδια και μέχρι να το φτιάξει ο Carell, ήταν πολύ αργά».