Το «Talk to Me», η τελευταία ταινία τρόμου της A24 που κυκλοφορεί από τις στις 28 Ιουλίου, είναι η πιο τρομακτική ταινία του καλοκαιριού, με τους κριτικούς να τη χαρακτηρίζουν ως μια «εφιαλτική σύγκρουση ζωντανών και νεκρών» και «ένα θρίλερ για γερά νεύρα».

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του Rotten Tomatoes με βαθμολογία 95%, γεγονός που την καθιστά την ταινία τρόμου με την υψηλότερη βαθμολογία της χρονιάς μέχρι στιγμής. Εν τω μεταξύ, στο TikTok, τα βίντεο που σχετίζονται με το «Talk to Me» έχουν λάβει πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα. 

Αν γίνεται χαμός στο TikTok, τότε όντως γίνεται χαμός και εκτός αυτού.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Αυστραλών αδελφών και δημιουργών του RackaRacka στο YouTube, Danny και Michael Philippou, το οποίο αποκτήθηκε από την A24 μετά την πρεμιέρα του στο Sundance, δίνει μια μοντέρνα εκδοχή σε ένα δοκιμασμένο κόλπο: γλυκούλικα πνεύματα βρίσκουν χώρο σε ανθρώπινα σώματα.

Το «Talk to Me» παίζει ήδη στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου, αλλά για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε και εάν θα μας κάνει την τιμή να έρθει και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Αυτό που κρατάμε, είναι το 94% στο Tomatometer κάτι το οποίο ήδη μας «ψήνει» να τη δούμε. 

Με ανοιχτό το φως.