Ευχαριστούμε Netflix. Τουρκάλα Influencer που το παίζει χίπησσα στα social, Ισπανίδα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πρώην της, Ιταλίδες που θα ζήσουν μεγάλα love stories και μια μαύρη γυναίκα που θα ανακαλύψει ότι η τέλεια ζωή δεν βασίζεται στα μαλλιά μας αλλά στην καρδιά μας. Αυτά τα βιβλία θέλεις να διαβάζεις στην παραλία. Σε περίπτωση που οι μόνες διακοπές σου θα είναι από το Παγκράτι στην Κυψέλη, δες τα (βιβλία) στο Netflix και πέρνα ένα δίωρο όπως σου αξίζει.  Τα rom-com που λείπουν από τη ζωή σου είναι στο Netflix.

Πάντα πάνω στο καλύτερο

Ρομαντική κωμωδία. Η ιταλική αυτή ταινία είναι κομμάτι μιας τριλογίας (ακόμη καλύτερα). Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζεις το ταξίδι της πρωταγωνίστριας της 20χρονης Μάρτα. Στην τελευταία ταινία, είδαμε τη Μάρτα να βρίσκει τελικά έναν δότη οργάνων για τη μεταμόσχευση πνεύμονα και τώρα θα μάθουμε αν μετά την εγχείρηση βρει και την αληθινή αγάπη. Το Forever Out of My League μας οδηγεί σε μια συναισθηματική βόλτα με όλα τα καλά και τα κακά πράγματα που μας συμβαίνουν στη ζωή. Είναι πολλές ιστορίες απλών ανθρώπων που είναι εξαιρετικοί με τον δικό τους τρόπο. Ιδανικό για λάτρεις rom-com.

Η τριλογία βασίζεται σε ένα βιβλίο με τίτλο Sul più Bello της Eleonora Gaggero. Στην πραγματικότητα, η συγγραφέας του είναι και ηθοποιός και υποδύεται τη Beatrice, τη ρομαντική αντίπαλο της Marta στο Out of My League .

Άλμα από Ψηλά

Τιμώντας την τελευταία επιθυμία της φίλης της, μια νεαρή γυναίκα με αγχώδη διαταραχή αντιμετωπίζει τους φόβους της για να πάρει πίσω τη ζωή της και να βρει την αγάπη. Από το ομότιτλο μυθιστόρημα της Κιάρα Παρέντι. H Sole, μια Ιταλίδα που υποφέρει πραγματικά από άγχος, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει όλους τους μεγαλύτερους φόβους της. Μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης μιας νεαρής γυναίκας που θα κλείσει τα 25 και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στη ζωή της. Είναι ξεκάθαρο ότι το εξουθενωτικό άγχος της καταστρέφει τη ζωή της. Οι μεγαλύτεροι φόβοι της είναι πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν τα σκεφτόμαστε καν. Το ποδήλατο, τα μαθήματα τέχνης, οι βόλτες με βάρκα και το κολύμπι στη θάλασσα είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που έχει στη λίστα με τις φοβίες της.

Βασισμένη στο ιταλικό μυθιστόρημα, Per lanciarsi dalle stelle, είναι μια από εκείνες τις ταινίες που μπαίνουν πολύ όμορφα στην κατηγορία «ωραία ταινία». Οι σκηνές της παλιάς πόλης και των βράχων που εμφανίζονται στην ταινία γυρίστηκαν στο Polignano a Mare, λόγος να δεις την ταινία χωρίς να σε ενδιαφέρει καν η υπόθεση.

Πάρα Τρίχα

Tο Nappily Ever After απεικονίζει την ενδυνάμωση των μαύρων γυναικών με φρέσκο ​​τρόπο. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Trisha R. Thomas , είναι μια ιστορία για μια μαύρη γυναίκα που ονομάζεται Violet Jones που φαίνεται να έχει μια τέλεια ζωή. Έχει τον τέλειο φίλο, την τέλεια δουλειά και, το μαντέψατε, όμορφα, ίσια, μακριά μαλλιά. Εξωτερικά, η Violet φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ, αλλά όταν η ζωή της αρχίζει να καταρρέει, συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος της δεν είναι όμορφος. Προκειμένου να βρει την αληθινή αγάπη και την ευτυχία, πρέπει πρώτα να μάθει να σταματήσει να έχει εμμονή με αυτό που υπάρχει εξωτερικά και να ερωτευτεί τον εαυτό της.

Η Μέρβε Έχει τον Τρόπο της

Η ταινία είναι διασκευή του μυθιστορήματος του συγγραφέα Naz Baycan με τίτλο “Merve Kült – Μια ιστορία κατάρρευσης και ανάστασης”. Η Μέρβε, επέλεξε να ζει ως μποέμ και το μεγαλύτερο όνειρο της είναι να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Η ζωή όμως επιφυλάσσει άλλα σχέδια. Αντιμέτωπη με έξωση, ξεκινά μια νέα δουλειά και πέφτει σε μια πονηρή παγίδα του αφεντικού της. Η γοητευτική Αχσέν Ερόγλου (“Call My Manager”) υποδύεται την εκκεντρική Μέρβε Καλτ από το ομώνυμο τουρκικό μυθιστόρημα.

Ήμασταν Τραγούδια

Κομεντί από μυθιστόρημα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Ενώ η καριέρα της Μάκα φτάνει σε σημείο καμπής, ο μυστηριώδης πρώην που της ράγισε την καρδιά έρχεται ξανά στη Μαδρίτη και ψάχνει στήριξη στις φίλες της. Βασισμένο στην ισπανική σειρά βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από το Canciones y Recuerdos ( Τραγούδια και Αναμνήσεις ), η προσαρμογή δεν αδικεί το βιβλίο και είναι μάλλον βιαστική. Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Μάκα που είναι στα 20 της, που προσπαθεί να είναι ευτυχισμένη, παρόλο που εμφανώς υποφέρει από θεματάκια προσκόλλησης σε πρώην. Πολλά κλισέ των rom com μαζεμένα, σας προειδοποιούμε.