Η νοσταγία είναι στα πάνω της και τα ψυχολογικά μας έχουν γίνει τάση; Το λες κι έτσι. Δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει αυτή μας η τάση να πιστεύουμε πως όσο παλιότερα τόσο καλύτερα, αλλά όλο αυτό το αχρείαστο συναίσθημα ερχόμαστε, κυρίες και κύριοι, να το μπουστάρουμε μαζοχιστικά με 15 φωτογραφίες που μόνο όσοι μεγάλωσαν στα 90s θα νιώσουν σε κάθε τους κύτταρο. 

Εμβληματικές ταινίες των 90s, μουσική, μόδα, πράγματα που είχαν το hype τους εκείνη την εποχή, stationary αχρείαστα πράγματα τα οποία πιέζαμε τους γονείς μας να μας αγοράσουν για να πουλάμε μούρη ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ και τελικά μας έσπαγαν τα νεύρα γιατί ήταν όσο πιο δύσχρηστα γίνεται, ποπ κουλτούρα, άθλια ρούχα (ναι, πιο άθλια από του σήμερα) και λοιπά νοσταλγικά κομμάτια του χαοτικού και -μεταξύ μας- κάπως θολού τοπίου των 90s, θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σας παρακάτω. 

Βαθιά μέσα μας ελπίζουμε πως θα σας κάνουν να εκτιμήσετε το σήμερα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως αυτό δεν θα συμβεί και πως θα προτιμούσατε το iTunes στη ζωή σας να είναι μια απλή, τίμια θήκη CD που έχει αρχίσει να ξεφτίζει από την πρώτη χρήση. 

Παρακάτω θα δείτε 15 φωτογραφίες που αν τις εκτιμήσετε, ξεκάθαρα μεγαλώσατε στα 90s, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. 

Σοβαρά μπορούμε να γευτούμε αυτή την εικόνα

Ένα τίμιο Σαββατοκύριακο των 90s

Mέχρι να πληκτρολογήσεις τον αριθμό, είχες ξεχάσει τι έπαιρνες να πεις 

Εξαιρετικό γούστο, μαμά. Μπράβο!

Λίγο σεβασμό στο iTunes της εποχής

Τρομερή φαντασία και ποικιλία

Σχολικές εκδρομές για πάντα 

Να συζητήσουμε αυτά τα κουρέματα με κάποιον ψυχολόγο κάποια στιγμή όμως

Πώς καταλαβαίνεις ότι γέρασες

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Το ταβάνι του δωματίου κάθε παιδιού που μεγάλωσε στα 90s

Δεν είχαμε τι να σκρολάρουμε

Φοβερή επένδυση

Πώς νομίζετε ότι μαθαίναμε τους στίχους; 

Δεν θα σε ξεπεράσουμε ποτέ: