Κάθε tattoo κρύβει πίσω του μια ιστορία, κάθε tattoo αντικατοπτρίζει έναν εσωτερικό κόσμο, αλλά κι έναν καλλιτέχνη που με την τεχνική του άφησε ένα στίγμα ζωής. Η κουλτούρα των tattoo δεν είναι για όλους και όλοι δεν είναι για την κουλτούρα τους. Όσοι μυήθηκαν σε αυτήν τη φιλοσοφία το γνωρίζουν καλά. Το σώμα σου είναι ένα βιβλίο και το μελάνι “γράφει” πάνω του τα πιο προσωπικά σου stories, επιτεύγματα, συναισθήματα. Πόσες ιστορίες διηγείσαι με το σώμα σου; Αν ανήκεις στους ink addicts ξέρουμε πως είναι πάνω από μία. Γιατί κανείς ποτέ δεν σταμάτησε σε ένα μόνο tattoo. 

Και οι λάτρεις των tattoos δεν μπορούν να λείπουν από το μεγαλύτερο πάρτι των ink lovers, το Athens Tattoo Convention, που επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά και υπόσχεται να βάλει “φωτιά” στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου. Το φεστιβάλ που χαρακτηρίστηκε ως “ένα από τα καλύτερα του κόσμου” έρχεται με εορταστική διάθεση να γιορτάσει τα 15 χρόνια της οργάνωσής του και φέρνει μαζί του τους πιο top tattoo artists και μπόλικο μελάνι. Save the date και ετοιμάσου για το επόμενο έργο τέχνης σου. 

Το 15ο Athens Tattoo Convention καλεί όλους τους πιστούς της tattoo art κοινότητας σε μία μεγαλειώδη συνάντηση κορυφής που θα αφήσει εποχή. Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τατού φεστιβάλ ξεκίνησε ως μια εσωτερική ανάγκη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους συνέδεε η αγάπη για την τέχνη και την κουλτούρα των tattoos. Σήμερα και ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια, η διοργάνωση παραμένει πιστή στο ραντεβού της, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς διεθνώς με 4.500 χιλιάδες συμμετοχές από τους world’s finest καλλιτέχνες και 600.000 επισκέπτες, λάτρεις της τέχνης και της γενικότερης φιλοσοφίας.

Πάρε το εισιτήριό σου, εδώ

Making history 

Το επικό Athens Tattoo Convention θα γράψει όντως ιστορία, αφού φέτος θα είναι πιο επικό από ποτέ. Συγκεκριμένα, 400 καλλιτέχνες που αποτελούν την enfant gâté των tattoo artists από εξωτερικό και Ελλάδα θα διαγωνιστούν και θα προβάλλουν την τέχνη τους με live tattooing και tattoo contests ενώ παράλληλες δράσεις με Dj sets, Live Bands,  Food & Drinks,  Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics και εντυπωσιακά fire perfomances από την Τάνια Μπανίλα θα μετατρέψουν το φεστιβάλ σε εμπειρία ζωής. Τέλος, η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η “mama sings fire” θα “βάλει φωτιά” στο stage της φετινής διοργάνωσης. 

Πάρε το εισιτήριό σου, εδώ

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Η ένταση του πάρτι θα κορυφωθεί το Σάββατο βράδυ με το πολυαναμενόμενο live του RACK. Ο μόλις 22χρονος Έλληνας ράπερ κατάφερε μέσα σε μόλις δύο χρόνια να «σαρώσει» στα βραβεία και να μετατρέψει το FAVELA σε international hit που ακούγεται στα ηχεία της Ευρώπης και της Αμερικής! Οχτώ μήνες μετά το τελευταίο του live, έρχεται με σκοπό να απογειώσει το stage του Athens Tattoo Convention και να κάνει τους πάντες να “χτυπιούνται” στα vibes του. 

Όσοι λάβουν μέρος στο εορταστικό Athens Tattoo Convention θα τα δώσουν όλα! It’s a promise

“Χτύπα” ένα αστέρι και κάνε μια παιδική ευχή πραγματικότητα

Το Athens Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες της διοργάνωσης έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 5.000 αστεράκια και συνεχίζουν. Κι αν μπορούσαμε με αυτόν τον τρόπο να σώσουμε μια παιδική ψυχούλα, τότε θα ζωγραφίζαμε ουρανούς ολόκληρους. 

Πάρε το εισιτήριό σου, εδώ

Save the date!

Ραντεβού στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου στις 12, 13 και 14 Μαΐου. Κράτα την ημερομηνία και φέρε μαζί σου τις πιο άγριες διαθέσεις. 

Μέρες & Ώρες:
Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο 11:00 – 24:00
Κυριακή 11:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, μπες στο site του event πατώντας εδώ