Μας έβαλαν τα γυαλιά! Όσοι περίμεναν να φωνές, εντάσεις και αποχωρήσεις από τη συνάντηση των 6 ομάδων των play-offs, έπεσαν έξω. Όχι τίποτα άλλο, αρκετοί ήταν αυτοί που έπαιξαν και στοίχημα. Καλή χώνεψη να ευχηθούμε σε όλους τους κακοπροαίρετους, το ελληνικό ποδόσφαιρο βγαίνει πιο δυνατό μέσα από τις δυσκολίες και τις όποιες διαφωνίες παρουσιάζονται.

Το κλίμα στην συνάντηση που γίνεται στην ΕΠΟ με τις 6 ομάδων και τους Μπένετ-Μπαλτάκο, ήταν από το ξεκίνημά της φανταστικό και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που χαιρέτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους δημοσιογράφους. Με ένα πλατύ χαμόγελο και με ένα «καλημέρα, όλα τα καλά παιδιά μαζεμένα, συνεχίστε την καλή δουλειά», έδειξε το δρόμο για τη συνέχεια.

Πρώτος βγήκε από την αίθουσα για να πάρει φρέσκο αέρα και όχι για να αποχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ παρέα του έκανε λίγο αργότερα και ο δήμαρχος του Μονακό, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι «αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στην Αγγλία, είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα μας».

 
Λίγο αργότερα βγήκε από την αίθουσα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέγοντας πως «έχουμε να πούμε πολλά. Τόσα χρόνια σε συναντήσεις, πρώτη φορά βλέπω να επικρατεί τέτοια ησυχία και συνεννόηση. Μπράβο σε όλους». Εντός της αίθουσας παραμένουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, οι εκπρόσωποι Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Κοσμάς (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπιλίρης (Άρης) και πίνουν τσάι.

Εδώ μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Provocateur για τα μάτια σας μόνο:

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

5 memes αποδεικνύουν ότι η φάση με τα δοκάρια του Ατρομήτου είναι η ζωή μας

Οδός «Άλκη Καμπανού» και «Υποκρισίας» γωνία

Πόσο πιο κάτω; Ξύλο μεταξύ οπαδών έξω από το δικαστήριο για τη δίκη του Άλκη Καμπανού