Το να χάνει η ομάδα σου στα πέναλτι είναι επώδυνο, σκληρό. Σε κάνει να έρθεις σε επαφή με τα πιο πρωτόγονα ένστικτά σου ως άνθρωπος, εκεί που ενώνονται η οργή με τη στεναχώρια. Ένας οπαδός της Φενερμπαχτσέ σε αυτόν ακριβώς το σκοτεινό τόπο βρέθηκε, βλέποντας την ομάδα της καρδιάς του να αποκλείεται από τον Ολυμπιακό, στο Conference League.

Βασικά γης μαδιάμ τα έκανε ο εν λόγω φαν της Φενέρ μετά το χουνέρι (για να μιλήσουμε και λίγο στη… γλώσσα του) που του σκάρωσε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, μόλις πιστοποιήθηκε δηλαδή το ποιος συνεχίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τρία πέναλτι έπιασε ο νεαρός γκολκίπερ (παραλίγο και 4) των «Ερυθρολεύκων», ε αυτό, όσο και να το πεις, είναι πολύ σκληρό για τον (όποιο) απέναντι.

Ο Τούρκος οπαδός έσπασε αρχικά την καρέκλα, κλωτσούσε και πέταγε μετά ό,τι έβρισκε μπροστά του, σίγουρα θα έριξε και κάμποσα μπινελίκια – είχε βαρύ νταλκά ο άνθρωπος!

Δείτε το βίντεο με το πώς αντέδρασε ο οπαδός της Φενέρ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό:

Πάντως, μόλο τα νεύρα του, δεν το «χασε» τελείως και άφησε άθικτη την τηλεόραση. Μην το θεωρούμε δεδομένο, έχουμε δει π.χ. άλλοτε και αυτό:

‘Η και αυτό (του έκαναν φάρσα του τύπου για την ιστορία, κακόγουστη αν μας ρωτάτε…Κι αυτός Τούρκος, by the way):