Ας το παραδεχτούμε. Τις τελευταίες μέρες έχουμε όλοι άποψη για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ίσα που είχαμε σταματήσει να «τρακάρουμε» αναρτήσεις και αναλύσεις με συγκρίσεις καριέρας μεταξύ εκείνου και του Μέσι. Σε άλλα νέα, ο μπαμπάς σας Κριστιάνο Ρονάλντο με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ κατακτά τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της Τρίτης, το ποδοσφαιρικό -και μη- κοινό παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίασή του, αφού πρώτα ο ίδιος έκανε γνωστό το κάθε του βήμα μέχρι να φτάσει στο σημείο και να εμφανιστεί στο γήπεδο της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, με την κίτρινη-μπλε φανέλα της Αλ Νασρ.

Ωστόσο, υπήρχε ένα μικρό θεματάκι. Και προφανώς δεν ήταν οικονομικό. Ούτε καν «ηθικό».

https://t.co/yKLYibvyND

Ο ίδιος ο CR7, κατάφερε να κάνει μια γκάφα που δεν του συγχώρησαν οι θεατές και μάλλον και οι φανς. Πιθανότατα, ξενέρωσε και τους συμπαίκτες και νέους οπαδούς του στη Σαουδική Αραβία. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να μπερδέψει τη Σαουδική Αραβία με τη Νότια Αφρική. ΟΚ, στα ελληνικά δεν βγάζει πολύ νόημα, αλλά στα αγγλικά υποθέτουμε πως το “Saudi Arabia” μπορείς να το μπερδέψεις με το “South Africa”. Ή και όχι. Ο Ρονάλντο το κατάφερε και αυτό.

«Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου να έρθω στη South Africa (μτφ. Νότια Αφρική) και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για την επιλογή μου αυτή», είπε χαρακτηριστικά, με το πολύ γνωστό του ύφος, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, επειδή πρόκειται για πρόσωπο που έχει πολλά άτομα που λατρεύουν να τον μισούν, ο Ρονάλντο έγινε στόχος τρολαρίσματος και όχι μόνο, στα social media, με τους περισσότερους να κάνουν αναφορές στο τεράστιο χρηματικό ποσό που πήρε για τη μεταγραφή. Έτσι τους πληρώνει; Μιλώντας τελικά για τη Νότια Αφρική;

Σαρδάμ γίνονται, παιδιά. Και λάθη λόγω κεκτημένης ταχύτητας λόγου. Προχωράμε. ΟΚ, μπορούμε να δούμε το στιγμιότυπο άλλη μια φορά.