Υπάρχουν 2 πανανθρώπινες αλήθειες, εκεί έξω. Η πρώτη είναι, πως η ζωή είναι σκληρή. Η δεύτερη είναι, πως η καθημερινότητα είναι βάσανο. Αφού σε πλημμυρίσαμε με γνώση και κάναμε τη μέρα σου, πιο ενδιαφέρουσα, ας περάσουμε στο παρασύνθημα. Λόγω των παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτουμε τον ελεύθερο μας χρόνο, με τρόπο ευεργετικό στην πάρτη μας και πάνω από όλα αγχολυτικό. Λοιπόν, το δηλώνουμε ευθαρσώς, πως δεν υπάρχει πιο αγχολυτικό πράγμα στο σύμπαν από να βλέπεις WWE. Δεν έχει κανένα νόημα, κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης, μα είναι τόσο απολαυστικό.

Το μικρόβιο είχε μπει στο αίμα από παλιά τότε που ιδιωτική τηλεόραση, έδειχνε τύπους σαν τον Triple Η, τον Eddie Guerrero, τον Rey Mysterio, τον Big Show, τον Shawn Michaels και τον John Cena. Μαζί τους ήταν κι άλλοι πολλοί τύποι που γουστάραν να παίζουν ψεύτικο ξυλίκι σε εξωφρενικές σκηνοθετημένες καταστάσεις που τύποι σαν τον Undertaker θάβονται και ξεθάβονται ζωντανοί, δίχως καμία σοβαρή αιτία. Για ένα διάστημα, ο εθισμός ήταν under control, μέχρι που η γαμωκαταπληκτική σειρά του Netflix, “Glow” μας έδωσε έναν παραπάνω λόγο, για να βουτήξουμε πάλι στον θαυμαστό κόσμο του World Wrestling Entertainment.

Oυσιαστικά, πρόκειται για μια αμερικανική εταιρεία ψυχαγωγίας, η οποία διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης. Κατς που λέγανε κι οι παλιοί και καταλαβαινόντουσαν πιο εύκολα. Οι αγώνες που παρακολουθούν εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο, δεν είναι προφανώς αληθινοί. Ο ιδιοκτήτης της WWE, Vince McMahon έχει δηλώσει πως παράγει απλόχερα διασκέδαση αθλητικού χαρακτήρα. Και το κάνει τόσο, μα τόσο καλά! Είναι ο ορισμός της ένοχης απόλαυσης. Βλέπεις, κάθε χαρακτήρας εκτός από τα αναπόφευκτα κλισέ που κουβαλά (αν είναι Viking ή Σούμο παλαιστής για παράδειγμα) έχει κι ένα στόρι άλλοτε σπαραξικάρδιο, άλλοτε ultra διασκεδαστικό. Οι ερωτήσεις του τύπου: “Καλά κοτζαμάν μαντράχαλος, κολλάς με τέτοια πράγματα;“, θα απαντώνται ως εξής: “Δες πρώτα και αν δεν φας μιάμιση ώρα, παρακολουθώντας videos στη σειρά στο YouTube, τότε μόνο έχεις δικαίωμα να ομιλείς“.

Διαφορετικά είσαι φίλος μας και αδερφός μας, γιατί γουστάρεις προσχεδιασμένα fake κλωτσομπουνίδια, και τιτανομέγιστες λαβές που αφήνουν τους ατυχήσαντες αντιπάλους σέκους στη μέση του ρινγκ. Παράλληλα, διαδραματίζονται αποτυχημένα Love stories, γάμοι και κηδείες, απονομές τίτλων που μόνιμα πάνε στραβά και μπουκαδόρικες εισόδους με υπέρ-διαστημικά οχήματα, που σπέρνουν όλεθρο και καταστροφή στο διάβα τους. Θα ρίξουμε κάποια οφθαλμολουτρικά videos, για να καταλάβετε του γραπτού λόγου το ανάγνωσμα.

Το νόημα το έχουν πιάσει εκεί στο WWE, για αυτό και αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες θεάματος παγκοσμίως, με άπειρο τζίρο σε εισιτήρια και merchandising! Έχουν δημιουργήσει τα παιδιά, ένα τηλεοπτικό προϊόν εθιστικό, σαν νουτέλα αλειμμένη σε βουτυρόψωμο. Ακολουθούν συμβουλές σωστού λιωσίματος και αγχολυτικού καψίματος. Μπαίνεις στο ίντερνετ και βρίσκεις την πιο αναπαυτική high tech πολυθρόνα εκεί έξω.  Μια από αυτές, που σου κάνουν μασάζ ολούθε και έχουν Wifi, ηχεία στο κεφάλι, ενσωματωμένο ψυγείακι για μπύρες και πιτσοπαρασκευαστή. Είναι ακριβή, μα η ζωή είναι μικρή. Βάλε δόσεις και πάρτη.

Βγάλε παπούτσια και τζιν, φόρα παντόφλα ανατομική και φόρμα αεράτη και ήρθε η ώρα να βγάλει τα λεφτά της η smart tv! Τις επόμενες ώρες θα τις περάσεις αντιγράφοντας στον καθρέφτη όσα σου έμαθε το RAW και το Smackdown. Κι όσο φαντάζεσαι ότι την πέφτεις αλά The Rock στον αντιπαθητικό συνάδελφο, που σου τρώει το γιαουρτάκι από το ψυγείο της δουλειάς, παρότι έχεις Post it με το όνομα σου ευδιάκριτο από πάνω. Τόσες γενιές μεγάλωσαν με κατς φιλαράκι μου, δεν μπορεί να κάνανε όλες λάθος. Έτσι λοιπόν από τον Χαλκ Χόγκαν, τον Andre The Giant και τον Ultimate Warrior, στον Undertaker, τον Stone Cold Steve Austin και τον Μπατίστα, φτάσαμε στα νέα φιντάνια σαν τον Seth Rollins και τον Braun Strowman, που πρωταγωνιστούν στην πιο αχρείαστα macho σαπουνόπερα που παίζει, εκεί έξω.

Χαζεύοντας λοιπόν αυτές τις larger than life περσόνες του WWE θα αναφωνήσουμε πως τα καλύτερα λιωσίματα τα κάναμε μαζί τους.