Αυτά καλό είναι να μην γίνονται: Τι θα πάθεις αν κόψεις για ένα μήνα τα ποτά

Ίσως και να μην θες να ξέρεις.

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται: Τι θα πάθεις αν κόψεις για ένα μήνα τα ποτά

Ίσως και να μην θες να ξέρεις.


Οι γιορτές πέρασαν και φάγαμε και ήπιαμε και ξαναφάγαμε και ξαναήπιαμε και γενικά ήπιαμε! Οι δικαιολογίες με άλλα λόγια τελείωσαν και ήρθε η ώρα της αποτοξίνωσης. Οκ hear me out: δοκίμασε για ένα μήνα να κόψεις το αλκοόλ κι αν δεν σου βγει με τίποτα σταματάς. Όμως αξίζει να κάνεις το challenge «One month dry» και θα προσπαθήσουμε να σου δώσουμε τα κατάλληλα κίνητρα.

Το να κόψεις το αλκοόλ για ένα μήνα θα σε βοηθήσει να κοιμάσαι καλύτερα, να έχεις περισσότερη ενέργεια, να βελτιώσεις την ψυχική σου υγεία και τη συγκέντρωσή σου, να έχεις πιο λαμπερό δέρμα, να εξοικονομήσεις χρήματα και να αισθάνεσαι καλύτερα.

αλκοόλ

Τι προκαλεί η χρόνια και βαριά κατανάλωση του αλκοόλ;

Όταν καταναλώνεις για αρκετό καιρό μεγάλες ποσότητες αλκοόλ θα έχεις παρατηρήσει κάποια ή και όλα τα παρακάτω: αύξηση βάρους, δερματικές, καρδιακές, υπατικές παθήσεις, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, πεπτικά προβλήματα και ορισμένοι καρκίνοι είναι ακόμη πιο πιθανοί σε αυτούς που πίνουν πολύ συχνά. Το αλκοόλ είναι καταθλιπτικό και μπορεί να αυξήσει τα συμπτώματα των διαταραχών άγχους και κατάθλιψης. Η κούραση, η ομίχλη του εγκεφάλου (fog brain) και η απώλεια μνήμης μπορεί να προκληθούν και από την τακτική κατανάλωση αλκοόλ.

Διάβασε τη συνέχεια στο The Notebook.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα