Αντικειμενικά, αν σηκώνεσαι ένα πρωί, μετά από καλή προετοιμασία, για να τρέξεις σε ημιμαραθώνιο, αξίζεις το spotlight. Όχι αλήθεια. Η μέρα είναι δική σου και όλων των υπόλοιπων ανθρώπων που σηκώθηκαν με τον ίδιο στόχο και την ίδια θέληση. Τα φώτα είναι πάνω σας, εκτός… Εκτός αν ένας σκύλος αποφασίσει να τρέξει μαζί σας. Τότε τα φώτα ανήκουν στον σκύλο και μόνο στον σκύλο. Θέλοντας και μη. 

Σε άλλα νέα, ένας αδέσποτος σκύλος κατάφερε να τραβήξει την προσοχη στον φετινό ημιμαραθώνιο στα Τρίκαλα, ξεκινώντας από την Καλαμπάκα και τερματίζοντας κανονικότατα. Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο σκύλος έκλεψε τις εντυπώσεις και η παρουσία και οι επιδόσεις του έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Πρόκειται για έναν αδέσποτο σκύλο, ο οποίος δεν ακολουθούσε κάποιο συγκεκριμένο άτομο στη διαδρομή. Κάποιοι νεαροί συμμετέχοντες πρόσεξαν την παρουσία του από τα πρώτα μέτρα της διαδρομής. 

Στο 3:34 του παρακάτω βίντεο, θα δεις το ακούραστο αυτό πλάσμα να τρέχει δίπλα στους συμμετέχοντες, με κλασικά vibes κουταβίλας. 

Σε κάθε περίπτωση, όσοι ξέρουν ποιος είναι αυτός ο εκπληκτικός σκύλος-δρομέας, από την Καλαμπάκα, καλούνται να δείξουν το απαραίτητο ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψει πίσω, από τα Τρίκαλα.