Τα παιδικά καρεκλάκια δεν αποτελούν απλώς μέρος της τραπεζαρίας ή του παιδικού δωματίου, αλλά προσφέρουν άνεση στα παιδιά και ηρεμία στους γονείς. Επιπλέον, είναι πολύχρωμα και εξοπλισμένα με διάφορα πρόσθετα, που φέρνουν χαρά στα μικρά. Γι’ αυτό η επιλογή τους είναι πολύ σημαντική. Μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα καρεκλάκια φαγητού θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα KIDSBOX.

Άνετες και ασφαλείς καρέκλες με μοντέρνο σχεδιασμό

Το τάισμα των μωρών είναι συχνά μια πρόκληση για τις μητέρες και τους πατεράδες. Το παιδικό καρεκλάκι είναι αυτό ακριβώς που θα κάνει αυτή τη διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεί προϋπόθεση για την ψυχική ηρεμία των γονιών και τη διασκέδαση των μικρών. Αυτός είναι ο λόγος που αυτά τα είδη είναι τόσο περιζήτητα από οικογένειες με μικρά παιδιά και οι απαιτήσεις για αυτά γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Οι καρέκλες πρέπει να είναι άνετες, λειτουργικές, ασφαλείς και όμορφες.   

Τα καρεκλάκια για μωρά που προσφέρει η KIDSBOX έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και διατίθενται σε μια ποικιλία προσφιλών χρωμάτων – μπλε, ροζ, πράσινο, λευκό ή έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων. Μπορούν να ταιριάξουν τόσο με το φύλο του παιδιού όσο και με τη διακόσμηση του δωματίου.   

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αβλαβή υλικά. Οι γονείς γνωρίζουν, από προσωπική εμπειρία, ότι το τάισμα ενός μωρού συχνά συνοδεύεται από λεκέδες και σκορπισμένα τρόφιμα. Ως εκ τούτου, οι επιφάνειες είναι σχεδιασμένες να πλένονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν σημάδια από ξεραμένα υπολείμματα τροφής.  

Οι καρέκλες, με στρογγυλεμένες άκρες, καθαρίζονται πιο εύκολα. Είναι επίσης πιο ασφαλείς, για να μην τραυματιστεί το μωρό στις οξείες γωνίες. Για την ασφάλεια των μικρών παιδιών παρέχονται επίσης ζώνες ασφαλείας 5 σημείων με μαλακά μαξιλαράκια. Οι καρέκλες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, γιατί έχουν αντιολισθητική βάση.    

Για να τρώνε τα παιδιά με τους γονείς τους στο τραπέζι, το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές θέσεις και ένα υποπόδιο προσφέρει επιπλέον άνεση. Οι καρέκλες είναι ελαφριές και εύκολες στη μεταφορά. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι διπλώνουν και καταλαμβάνουν λίγο χώρο στο σπίτι ή το αυτοκίνητο. 

Και για να προσφέρουν διασκέδαση στο παιδί, μερικά από τα μοντέλα έχουν πολύχρωμα παιχνίδια, που του αποσπούν την προσοχή όταν τρώει. Πολύ δημοφιλείς στα παιδιά είναι οι καρέκλες με πρωτότυπα και ενδιαφέροντα σχήματα, όπως ένα χαριτωμένο αρκουδάκι. Αυτό το μοντέλο μπορεί να μετασχηματιστεί ανάλογα με το μέρος και τις συνθήκες φαγητού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παιδική καρέκλα φαγητού, χαμηλή καρέκλα ή να προσαρτηθεί σε μια κλασική καρέκλα.

Πολυλειτουργικά επώνυμα καρεκλάκια φαγητού

Ο διαδικτυακός κατάλογος της KIDSBOX προσφέρει καρέκλες από γνωστές μάρκες για παιδικά είδη όπως ZIZITO, Chipolino, Lorelli, Kikkaboo, Chicco και άλλες.

Οι σύγχρονες καρέκλες έχουν πολλά έξτρα. Στα πολυλειτουργικά μοντέλα, η σχεδίαση καθιστά δυνατή τη ρύθμιση της πλάτης σε θέση ανάκλισης και τη ρύθμιση του καθίσματος σε ύψος. 

Υπάρχουν θέσεις για φλιτζάνια και μπουκάλια, ακόμη και καλάθι παιχνιδιών. Μια άλλη ευκολία είναι η επιλογή ρύθμισης του τραπεζιού και η τοποθέτησης της επιφάνειας στα πίσω πόδια της καρέκλας. Ορισμένα παιδικά καθίσματα έχουν τροχούς, για εύκολη μετακίνηση, με φρένα.

Ορισμένα πρακτικά μοντέλα επιτρέπουν στην καρέκλα να μετατραπεί σε μια άνετη πολυθρόνα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη στιγμή της γέννησης του μωρού. Η καρέκλα φαγητού έχει δυνατότητα ρύθμισης ύψους και 4 θέσεις κλίσης της πλάτης ενώ διαθέτει αφαιρούμενο δίσκο. Διαθέτει, επίσης, επένδυση από ωραίο, απαλό ύφασμα που καθαρίζεται εύκολα. Η ταστιέρα με τα παιχνίδια φροντίζει τη δραστηριότητα και διασκέδαση του παιδιού. Επιπλέον έχει 4 ρόδες, για να τη μετακινείτε εύκολα.

Πολύ επίκαιρες είναι και οι ξύλινες καρέκλες, που αρέσουν στους νέους γονείς με σύγχρονη «πράσινη» σκέψη. Τα προϊόντα είναι και οικολογικά και όμορφα. 

Ο κατάλογος KIDSBOX προσφέρει πολυλειτουργική καρέκλα φαγητού 3 σε 1 με περιστροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παιδική καρέκλα φαγητού, χαμηλή παιδική καρέκλα ή καρεκλάκι, που τοποθετείται σε μια συνηθισμένη καρέκλα, δίνοντας μεγαλύτερο ύψος. Το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί 360° και μπορεί να «κλειδώσει» σε 7 θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, τοποθετείται εύκολα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των γονιών, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε την ίδια την καρέκλα.     

Το μοντέλο έχει δύο σετ ποδιών – κοντά και μακριά. Εάν αφαιρεθούν τα πόδια, η καρέκλα γίνεται ένας προσαρμογέας, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε μια συνηθισμένη καρέκλα ενηλίκων.

Το καρεκλάκι είναι αφαιρούμενο και έχει προστατευτικό στο κάτω μέρος, που εμποδίζει το παιδί να γλιστρήσει. Αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ ταξιδεύετε ή ακόμη και όταν επισκέπτεστε ένα εστιατόριο, κάτι που συνήθως αποτελεί πρόκληση για τους γονείς. 

Φωτογραφίες: kidsbox.gr