Ας ξεκινήσουμε με μία πρόσφατη και σημαντική ανάρτηση πριν περάσουμε στις επόμενες και εξίσου σημαντικές αναρτήσεις του νέου και παντοτινού μας life coach, Θανάση Ευθυμιάδη. Περνάμε γρήγορα στο κυρίως θέμα φοβούμενοι μήπως κάποιος Τούρκος χάκερ προσπαθήσει να μπλοκάρει ξανά τον λογαριασμό του. Αν γίνει αυτό, τότε αυτόματα μπλοκάρεται και διάδοση της γνώσης και κάτι τέτοιο δεν θα το θέλαμε. Σκοπός του ανθρώπου στη Γη, άλλωστε, είναι να μεταφέρει τη γνώση στους συνανθρώπους του και όχι να την περιορίζει.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, αφηγητής ιστοριών και ευγνώμων μαθητής της ζωής, ξορκίζει το κακό με φασκόμηλο. Σύμφωνα με τον Θανάση Ευθυμιάδη, «οι ιθαγενείς της Αμερικής (και σε κάποια χωριά της Ελλάδας) λένε ότι ο καπνός φασκόμηλου διώχνει τα κακά πνεύματα». Οδηγίες για να τη φέρετε στο 2021: Το μαζεύουμε και το αποξηραίνουμε σε ματσάκια. Πριν αλλάξουμε χρονιά (μην σας νοιάζει αυτό, έτσι κι αλλιώς δεν πιάνει. Απόδειξη το 2020), καθαρίζουμε όλο το σπίτι, σφουγγαρίζουμε, ξεσκονίζουμε και στο τέλος ανάβουμε το φασκόμηλο. Το ίδιο κάνει και στις παραστάσεις του. Αν δεν βλέπετε μπροστά σας από τον καπνό στο θέατρο, να ξέρετε ότι έχει ντουμανιάσει ένα φασκόμηλο στα καμαρίνια.

 

Ο ήσυχος διαλογισμός των 11 λεπτών

Με αυτό το lockdown version βίντεο, ο ηθοποιός εξηγεί με απλά λόγια γιατί πρέπει να κάνουμε αυτό το δώρο στον εαυτό μας. Δεν χρειάζεται να είμαστε στη φύση, ακόμα και στο δωμάτιο μπορούμε να δοκιμάσουμε τον διαλογισμό των 11 λεπτών αρκεί να επικρατεί ησυχία. Στην αρχή χτυπάμε ελαφρά το σώμα μας, καθόμαστε σωστά και αναπνέουμε ακόμα πιο σωστά διότι «με μια εισπνοή ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή, με μια εκπνοή φεύγουμε». Ξεκινάμε αγαπητοί μου φίλοι.

Ανάσες. Συνεχίζουμε.

Περικύκλωσε με πέτρες μια κανάτα με νερό

Με αυτόν τον τρόπο «λέμε στο νερό πόσο πολύτιμο και σημαντικό είναι για εμάς. Έτσι του δείχνουμε την αγάπη μας. Έτσι και το νερό ηρεμεί (μετά το ατελείωτο ταξίδι μέσα στις σωλήνες) ενεργοποιείται, ζωντανεύει πριν το πιούμε και μας χαρίσει την μέγιστη θεραπεία του». Οδηγίες: Γεμίζουμε μια κρυστάλλινη κανάτα με νερό από το προηγούμενο βράδυ και το περικυκλώνουμε με πετρούλες. Προσοχή: Δεν πίνουμε ποτέ νερό κατευθείαν από τη βρύση.

 

Καθαρισμός ρινικής κοιλότητας με πήλινο σκεύος

Θα ήταν προτιμότερο να κάνετε τον συγκεκριμένο καθαρισμό ρινικής κοιλότητας το πρωί, όταν ξυπνάτε ή όταν γυρίζετε από τη δουλειά σας. Μην το δοκιμάσετε πριν τον ύπνο. Οδηγίες: Σε ελαφρώς ζεστό νερό, ρίχνετε μια κουταλιά του γλυκού αλάτι. Ανακατεύετε, αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα πήλινο σκεύος και είστε έτοιμοι. Περίπου. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, πρέπει να δείτε το βίντεο.

 

Η σωστή στάση για το number 2 ή αλλιώς «δυσκοιλιότητα μην τα βάζεις με τον Θανάση»

Όπως υποστηρίζει πολύ σωστά ο ηθοποιός με αυτή του την ανάρτηση, η κοινωνία μας είναι δυσκοίλια και έχει κάνει το number 2, ξέρετε, αυτή την πολύ προσωπική στιγμή, να μοιάζει με κάτι μη φυσιολογικό ενώ είναι πέρα για πέρα ανθρώπινο. Η καλή διάθεση ξεκινά από την καλή λειτουργία του εντέρου. Οδηγίες: Δείτε απλά τη φωτογραφία. Στο τέλος και όταν έχει πια ολοκληρωθεί το κακό, μην χρησιμοποιήσετε χαρτί τουαλέτας, αλλά νερό. Έτσι, τουλάχιστον, κάνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

May everybody poop effortlessly.