O κόσμος προχωράει, εξελίσσεται. Καθημερινά γίνεται πιο γρήγορος, πιο απαιτητικός, έχει ανέσεις και νέες τεχνολογικές εφαρμογές. Οθόνες υψηλής ευκρίνειας και κάμερες με ανάλυση τόσων megapixels που ούτε είχαμε φανταστεί! Ωστόσο, όλο και περισσότερο μοιάζουμε ο ένας με τον άλλο. Σε ύφος, στυλ, περπάτημα, χορό μέχρι και απόψεις. Ακολουθώντας τους κανόνες που έχουν επιβληθεί για το ευρύτερο καλό, έχουμε γεμίσει πιστούς και υπάκουους ακολούθους. Αυτό που μας λείπει είναι ηγέτες, ή μάλλον για να αποφύγουμε τις βαρύγδουπες λέξεις, μπροστάρηδες. Αυτοί που θα βγουν μπροστά και αψηφώντας τους κοινωνικούς κανόνες, θα κάνουν το breakthrough και θα αλλάξουν τον κόσμο.

Βλέπεις είμαστε τυχεροί γιατί ανήκουμε στη γενιά που μπορεί να δει τις αλλαγές που έχουν έρθει στον κόσμο μας. Που δεν χρειάζεται να ονειρευτεί συμπαντικούς γαλαξίες, αλλά να ακούσει ιστορίες ανθρώπων που έχουν βρεθεί σε αυτούς. Είμαστε σε αυτούς που έχουν δει λίγο πιο πέρα από τα γήινα όρια. Και θέλουμε να τα περπατήσουμε και να τα ξεπεράσουμε αυτά τα όρια! Όλοι θέλουν να το κάνουν αυτό άλλωστε, μα ξεχνούν πως το πρώτο βήμα για να επιτευχθεί αυτός ο σπουδαίος στόχος είναι τόσο απλό και καθημερινό. Χρειάζεται μόνο να βάλεις τα παπούτσια σου και να δέσεις τα κορδόνια. Εγώ είμαι τυχερός για τα παπούτσια μου είναι τα κατάλληλα. Τα RS 9.8 SPACE της PUMA έτοιμα να περπατήσουμε μαζί όλους τους γαλαξίες του σύμπαντος.

Και αν το όνομα σε κάνει να θες να μάθεις την ιστορία του, εδώ είμαι εγώ να σου ρίξω το παρασύνθημα. Το όνομα RS 9.8 μιλάει στα 9,8 m / s2, που είναι η ταχύτητα κατά προσέγγιση της βαρυτικής επιτάχυνσης κοντά στην επιφάνεια της Γης. Η τεχνολογία Running System προσφέρει και άνετο και αξεπέραστο πάτημα σε όποιον το επιλέξει, αν και για να σας πω την αλήθεια εξαπανέκαθεν πίστευα ότι πολλές φορές οι άνθρωποι δεν επιλέγουμε παπούτσια, αλλά εκείνα μας διαλέγουν.

Μες στο πλήθος μας ξεχωρίζουν και μοστράρονται μπροστά μας, σε stands, βιτρίνες, σε web σελίδες, ή στις άλλες τις κολλαριστές και ιλουστρασιόν των περιοδικών. Πριν με στολίσετε με κάθε είδους κοσμητικά επίθετα ότι τα έχω χάσει και την έχω ακούσει γαλαξιακά σκεφτείτε πόσες φορές έχετε αναφωνήσει ότι αυτά τα παπούτσια φτιάχτηκαν για μένα! Στοιχηματίζω ότι δεν είναι μία ούτε δύο. Έτσι λοιπόν και τα RS 9.8 SPACE της PUMA είναι φτιαγμένα για ονειροβάτες και rule-changers για αυτούς που τα βάζουν με τους νόμους της φυσικής και σκαρφαλώνουν μέχρι τα αστέρια. Αυτούς που δεν κωλώνουν να προχωρήσουν, πέρα από τα προδιαγεγραμμένα όρια, που κάποιοι άλλοι έβαλαν για αυτούς, δίχως να τους ρωτήσουν. Και για να το κάνουν πρέπει να πατάνε γερά και άνετα στα πόδια τους. Ας αφήσουμε λοιπόν την καταστροφολογία και τον φόβο που μας βομβαρδίζουν καθημερινά στην άκρη και ας δοκιμάσουμε να τα βάλουμε με τα όρια! Ανθρώπινα ή συμπαντικά μικρή σημασία έχει! Κάνε το πρώτο βήμα και τα υπόλοιπα θα σε ακολουθήσουν θέλουν δεν θέλουν. Τα παπούτσια σου θα σε πάνε εκεί που θες!

Ακολούθησε την PUMA Greece στον διαδικτυακό κόσμο:

Instagram: sportswind_gr

Facebook: PUMA Sportswind

Απόκτησε τα νέα RS 9.8 στο κοντινότερο PUMA Store:

Κολωνάκι – Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 36

και σε επιλεγμένα sneaker stores.