Μεσημέρι καλοκαιριού. Ο ήλιος ντάλα. Έξω στον δρόμο δεν κυκλοφορεί ψυχή. Έχεις ανοίξει τέντα ό,τι παράθυρο και μπαλκονόπορτα υπάρχει στο σπίτι –μέχρι και την εξώπορτα. Εις μάτην…

Όσο κι αν περιμένεις καρτερικά έχοντας χυθεί στον καναπέ εκείνο το δροσερό ρευματάκι να σε αναζωογονήσει, η πλήρης άπνοια δε λέει να του δώσει τη θέση της. Καθώς καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που δεν πήρες εκείνο το κλιματιστικό που είχες βάλει στο μάτι, νιώθεις να βράζεις: είναι πλέον αργά.

Επειδή σκηνές σαν κι αυτή που μόλις περιγράψαμε έχεις ζήσει αρκετές στο παρελθόν κι αν κρίνουμε από τα δείγματα γραφής που μας έχει προσφέρει ως τώρα ο υδράργυρος θα ζήσεις κι άλλες, κάνε τα κουμάντα σου όσο πιο νωρίς γίνεται και εξοπλίσου κατάλληλα με το κλιματιστικό που θα μεταμορφώσει τον χώρο σου δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα. Χάρη δε στο Public.gr, φέτος δε θα έχεις την παραμικρή δικαιολογία!

Εξηγούμαστε.

Στο Public.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα από κλιματιστικά όλων των μεγάλων κατασκευαστών: Beko, Fujitsu, Hisense, Invertor, Juro Pro, Midea, Mitsubishi και πολλών άλλων. Τα δεκάδες μοντέλα πλαισιώνονται από εικόνες υψηλής ανάλυσης και βίντεο, πλήρεις περιγραφές των τεχνικών τους χαρακτηριστικών και εις βάθος αναλύσεις των λειτουργιών τους, προσφέροντάς σου με λίγα λόγια όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις γι’ αυτά.

Το καλύτερο ωστόσο, είναι ο οδηγός αγοράς που ετοίμασαν οι ειδικοί του Public.gr και χάρη στον οποίο θα λύσεις όλες σου τις απορίες όσον αφορά στα κλιματιστικά. Πόσα BTU χρειάζεσαι; Τι προσφέρει ο ιονισμός; Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για τον χώρο σου; Πόσο απαραίτητο είναι το Wi-Fi; Τι διαφορές έχει ένα κλιματιστικό τοίχου από ένα επαγγελματικό μοντέλο; Ο οδηγός του Public.gr απαντά σε ερωτήσεις σαν κι αυτές, έτσι ώστε να καταλάβεις από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί ένα κλιματιστικό.

Όσο για την επιλογή αυτού που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου; Απαντώντας σε τέσσερις μόνο ερωτήσεις, μέσα από το Public.gr θα βρεις τα μοντέλα που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες και τα «θέλω» σου, προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή. Σκέψου ότι αντί να πάρεις τους δρόμους και να ψάχνεις στα καταστήματα, μπορείς να κάνεις ολόκληρη τη… βρώμικη δουλειά χωρίς καν να βγεις από το σπίτι! Οι υπηρεσίες που σου προσφέρονται ωστόσο δεν εξαντλούνται εδώ.

Μέσω του Public.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 800 500 1000, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον προσωπικό σου σύμβουλο ο οποίος θα σε καθοδηγήσει σε ό,τι αφορά την επιλογή σου (ποιος δε θέλει να βεβαιωθεί πριν την αγορά του ρωτώντας έναν ειδικό;) και θα αναλάβει να σου κλείσει το ραντεβού παράδοσης και εγκατάστασης του κλιματιστικού σου στον χρόνο που σε εξυπηρετεί –τα Public προσφέρουν υπηρεσία δωρεάν παράδοσης οπότε θα σου ‘ρθει και φθηνότερα.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν δες την αλλιώς. Δημιούργησε στον χώρο σου την ιδανική ατμόσφαιρα, εξοπλίζοντάς τον με το κλιματιστικό που του ταιριάζει μέσα από το Public.gr. Μεγάλη γκάμα, εγγύηση τιμής, οδηγός κλιματιστικών, εύκολη πλοήγηση, πλούσιο περιεχόμενο με κείμενα, βίντεο και φωτογραφικό υλικό και προσωπικός σύμβουλος για να σου λύσει κάθε απορία.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;