Μπορεί να μην μαντέψουμε τον τυχερό σου αριθμό αν απλά διαλέξεις τα αγαπημένα σου emoji ή πώς θα εξελιχθεί αν μας πεις τις προτιμήσεις σου στη σοκολάτα. Θα σου πούμε, όμως, τι τύπος ανθρώπου είσαι στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

 

Ωραίο αυτό το αποτέλεσμα, μόνο που σου βάζει όρια. Και τα όρια, ή αλλιώς μία ταυτότητα και ένας τύπος, σε περιορίζουν και σου επιβάλλονται. Αυτό που έχεις να κρατήσεις από το συγκεκριμένο κουίζ είναι ότι όποιος και να είσαι, ό,τι και να κάνεις, όπου και να κοιμάσαι τα καλοκαίρια, αν είσαι ανοιχτός, it’s okay να είσαι τη μία έτσι και την άλλη αλλιώς.

Είσαι εσύ και κανένας άλλος και δε χρειάζεσαι κανένα κουίζ να σου πει ποιος είσαι. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να χωρίζεται κι άλλο σε κατηγορίες και τύπους. Ανακάλυψε τον κόσμο με τη σκέψη πως είσαι ελεύθερος και ανοιχτός να είσαι και κάθε φορά διαφορετικός. Ανακάλυψε και εξερεύνησε τα όρια σου, με τον δικό σου τρόπο. Αλλιώς, -ακόμα και χωρισμένοι σε τύπους (sic) – θα ήμασταν όλοι ίδιοι.

Συνέχεια. Και πού το νόημα στα καλοκαίρια όταν είμαστε το ίδιο και συνέχεια; Βέβαια, ό,τι και να σου πούμε και οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα, το point του φετινού και κάθε άλλου καλοκαιριού είναι να είσαι ανοιχτός να το ζήσεις, να κάνεις τις επιλογές που εσύ θες και να εξερευνήσεις τον τύπο ανθρώπου που είσαι. Ή που δεν είσαι. Να είσαι όποιος θες, ποιοι είμαστε εμείς να σου πούμε;

Όπως κι αν ήσουν το καλοκαίρι, όπως κι αν θες να σε βρει το φθινόπωρο και ο χειμώνας, το CU σε προτρέπει να δεις τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό και σκέψη εδώ: www.vodafonecu.gr/open