Μπορεί τελευταία να απουσιάζεις από το γυμναστήριο της γειτονιάς σου. Βασικά όταν λέμε τελευταία εννοούμε από τον Απρίλιο, όταν και είχες ανανεώσει τη συνδρομή σου. Ίσως να περνάς τις ώρες σου πάνω από έναν υπολογιστή, τρώγοντας ό,τι υπάρχει τριγύρω και λιώνοντας στα Social Media.

Γίνεται με κάποιες φωτογραφίες και μόνο να ψηθείς κι εσύ (μαζί με εμάς), ώστε να βγούμε στους δρόμους και να αρχίσουμε εντατικά τη γυμναστική ή να ξαναπάμε στο γυμναστήριο της γειτονιάς να δούμε τι έχει αλλάξει; Κι όμως γίνεται.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε λοιπόν, τους 6 λογαριασμούς που κυκλοφορούν στον κόσμο του Instagram και σε αναγκάζουν να δεις τον αθλητισμό με άλλο μάτι. 

​1. Usain Bolt

Ο γρηγορότερος άνθρωπος του πλανήτη. Ο Τζαμαϊκανός δρομέας που συνηθίζει να περπατάει στις εκκινήσεις, κι όμως να σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, δίνει το δικό του πόνο και στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out my #dizzygoals challenge for @TheGlobalGoals

A video posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on


[gallery-64] 

2. Base Body Babes

Οι αδελφές (Base Body Babes) που εργάζονται ως Personal Trainers και λιώνουν στα γυμναστήρια και δε χάνουν την ευκαιρία να σου προτείνουν μόδα, φαγητό και φυσικά υγειή ζωή.

3. Chris Riekert 

Ο Καλιφορνέζος ποδηλάτης Chris είναι όλη μέρα πάνω στη μεγάλη του αγάπη. Τρέχει στην Καλιφόρνια, τρέχει στη Γαλλία, τρέχει και στην Αυστραλία. Γενικά παίρνει το ποδηλατάκι του και όπου τον βγάλει ο δρόμος.

 

Roll out. #FlowShiv

A video posted by Chris Riekert (@chrisriekert) on


​[gallery-66]

4. Chris Algieri 

Ο Chris είναι πρωταθλητής στο Boxing με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του. Αυτός ο τύπος λοιπόν, ζει σε έναν κόσμο δικό του, ο οποίος αποτελείται από πολύ φαγητό και πολύ ξύλο. Αν τον ακολουθήσεις, σίγουρα θα σου ανοίξει η όρεξη με τα άρρωστα φαγητά που τρώει και φωτογραφίζει.

​5. Lindsey Vonn

Η πανέμορφη Lindsey συνηθίζει να παίρνει τα βουνά για χάρη του σκι. H Red Bull, ο χορηγός της, έχει επενδύσει πολλά πάνω της. Αυτό που δείχνει στους θαυμαστές της είναι πως ο αθλητισμός είναι χαρά και ζωή.

 

Grinding at @unlv. Getting it done! #Vegas #AirRace #ruleyourself Im snapping all weekend- lindseyvonnski

A video posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on


[gallery-68]

6. Dean Karnazes 

Ο Dean, o oποίος έχει ελληνική καταγωγή είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαραθωνοδρόμους εν ζωή. Πρόσφατο ρεκόρ του οι 50 μαραθώνιοι, σε 50 διαφορετικές χώρες, μέσα σε 50 ημέρες. Τρελό; Κι όμως αληθινό. Tάδε έφη και στο δικό μας κορίτσι τη Χριστίνα Βραχάλη, για λογαριασμό του Gazzetta, λίγες μέρες πριν.