Η καλύτερη διαφήμιση των Ολυμπιακών. Με ΔΙΑΦΟΡΑ.

Μετά τα απίστευτα μωρά, η Nike κάνει πάλι το θαύμα της και μας αφήνει γιοτάδες.

Οι Ολυμπιακοί απέχουν λίγες μόνο ώρες -ίσως και καθόλου για 'σενα που διαβάζεις τώρα- και η φάση δεν έχει πάρει επουδενί φωτιά. Ίσως και το πιο νωχελικό ξεκίνημα Ολυμπιάδας στην ιστορία και όχι ίσως, αλλά ζούμε σε μια εποχή που κάθε δεδομένο έχει καταρριφθεί. Μαζί και η παγκόσμια απήχηση των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Μπροστά στα πολλά νεύρα που μας δημιουργεί λοιπόν η κατάφορη αδικία απέναντι στον βραζιλιάνικο λαό ή Nike ως αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού καλεί την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Στο εγχείρημα αυτό, η ιστορία ξεκινά από την ανθρώπινη γέννηση και τα θαυματουργά μωρά που τρέλαναν κόσμο (και δεν παίζει να μην είδες) για να καταλήξει στους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου. Ένα μωσαϊκό εξωπραγματικό και συνάμα τέρμα συγκινητικό.

Με έναν εκφωνητή που μπαίνει στη δράση και πιάνει ψιλή κουβέντα σε Μο Farah, Serena Williams, Neymar κι άλλους υπεραθλητές, το σουρεάλ του πράγματος φτάνει σε επίπεδα άπιαστα τρελαίνοντας με τη δυναμική του λόγου και την απίστευτη δράση που σου προσφέρεται απλόχερα για δυόμιση λεπτά. Enjoy τώρα και τα λέμε μετά wink

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ