Δυο Γάλλοι το ζουν extreme σαν τον Κώστα τον Σόμμερ

Σκαρφάλωσαν στον Πύργο του Άιφελ χωρίς προστατευτικά σκοινιά. Σιγά μωρέ.

Μεταξύ των extreme Σόμερς που ανεβαίνουν σε απόκρυμνες πλαγιές και κάνουν διάφορες ταρζανιές, ιδιαίτερη θέση κατέχουν όσοι το κάνουν και κόντρα στην αστυνομία.

Για παράδειγμα, στον Πύργο του Άιφελ απαγορεύεται να σκαρφαλώσεις, γιατί ας πούμε μπορεί να γίνεις χαλκομανία μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών, ε και δεν είναι κάτι που το θέλει το γαλλικό υπουργείο Τουρισμού, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι.

Δυο τύποι λοιπόν, που δεν καταλάβαίνουν από αστυνομίες και τραγικούς θανάτους, αποφάσισαν να σκαρφαλώσουν στον Πύργο του Άιφελ χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι... Αυτό το τελευταίο βέβαια είναι και λίγο εξοργιστικό αν σκεφτείς ότι τα μέτρα ασφαλείας αυτήν την περίοδο λόγω Euro είναι ιδιαίτερα αυξημένα στο Παρίσι. Πάλι καλά να λέμε που δεν πήγε η Εθνική μας, ποιος θα την πρόσεχε; Αυτοί;;; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!

Τσέκαρε το βίντεο, οι τύποι έχουν βάλει και ένα drone να τους ακολουθεί για να μας κάνουν να φοβόμαστε περισσότερο. Λες και η GoPro camera στο κεφάλι τους που δείχνει το κενό από κάτω, δεν μας έφτανε. Τέλος πάντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ