Πλέον οι κάλτσες σου κάνουν pause την αγαπημένη σου σειρά τη στιγμή που σε παίρνει ο ύπνος

Οι τηλεοπτικοί σου μαραθώνιοι μόλις απέκτησαν σύμμαχο.

Ένα τυπικό σου σαβατοκύριακο έχει ως εξής: σειρές, ταινίες, φαγητό, σειρές, ταινίες, φαγητό, σειρές και ύπνος. Εκεί στο τελευταίο κομμάτι της ημέρας είναι που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Γιατί όταν έχεις δει 8 επεισόδια House Of Cards και έχεις καταβροχθίσει γύρω στα 670 κιλά ποπ κορν, κάπου αρχίζεις και νταγκλάρεις.

Είναι η φάση που χάνεις την υπόθεση. Αυτή η στιγμή που βλέπεις τι συμβαίνει αλλά ο εγκέφαλός σου αρνείται να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που λαμβάνει. Και σε παίρνει ο ύπνος και το 9ο επεισόδιο ούτε που το θυμάσαι.

Η λύση βρέθηκε πάντως και είναι από το Netflix, την πλατφόρμα που μας έχει χαρίσει πολλές ώρες λιωσίματος. Και είναι αυτή:

To Netflix σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις οποιοδήποτε ζευγάρι κάλτσες σε ένα χρήσιμο εργαλείο. Με μια ειδική προσθήκη οι κάλτσες σου αντιλαμβάνονται πότε σε παίρνει ο ύπνος και αυτομάτως ενεργοποιούν την παύση στην τηλεόραση. 

Ο αισθητήρας είναι πολύ ευαίσθητος και μόλις καταλάβει πως υπάρχει ακινησία για αρκετή ώρα, ανάβει μια κόκκινη προειδοποιητική ένδειξη. Αν και τότε δεν ανιχνεύσει κίνηση, παγώνει την τηλεόραση για να μην χάσεις το επεισόδιο λόγω κόπωσης. Οκ, θα μπορούσε και να σε σκεπάζει, αλλά κανένας εν είναι τέλειος!

Τσέκαρε το βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τι παίζει και αν σε ψήνει ακολούθησε τις οδηγίες και φτιάξτο μόνος σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ