Το ντελίβερι έχει μπει για τα καλά στο δυτικό τρόπο ζωής, όπως και στη χώρα μας. Σουβλάκια, πίτσες και γενικά φαγητό, καφέδες, ακόμα και ψιλικά έρχονται στην πόρτα σου με ένα απλό τηλέφωνο ή με ένα κλικ μέσω διαδικτύου. Όταν όλα λοιπόν υπάρχουν απλόχερα δεν είναι κρίμα να μη μπορείς να σου στέλνουν και τα τσιγάρα σου; Τα πιο… βαριά τσιγάρα.

Αυτό σκέφτηκαν οι Αμερικανοί προβοκάτορες και έπραξαν κατά συνείδηση. Συγκεκριμένα, στο μαγευτικό Σαν Φρανσίσκο, το ντελίβερι ανέβηκε επίπεδο. Η εταιρία Trees Delivery στέλνει πακετάκι όπου επιθυμείς, την ποιότητα και την ποικιλία μαριχουάνας που επιθυμείς για να μην το έχεις άγχος. Εκεί βέβαια, είναι νόμιμο να “την πίνεις” πότε πότε, γι’αυτό μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.

Η πρωτοτυπία του όλου εγχειρήματος, έγκειται στον τρόπο της μεταφοράς. Η εταιρία έχει αγοράσει drones (τα γνωστά ελικοπτερά που πιλοτάρονται από το smartphone) και στέλνει “αεροπορικώς” την παραγγελία στον πελάτη. Κάθε πακέτο γαρνίρεται με λουλούδια, και διάφορα μπιχλιμπίδια σχετικά με το τσιγαριλίκι και κοστίζει από 99$ έως και 149$.