Έχω δώσει δημόσια το κινητό μου και με παίρνουν τηλέφωνα παρέες και μου εκφράζουν τη στήριξή τους ή μου κάνουν ερωτήσεις για το εκπαιδευτικό σύστημα ή μου λένε από εχθές το βράδυ «μην το βάζεις κάτω, θα μπούμε στις 25, θα μπούμε την επόμενη φορά, η νεολαία σε στηρίζει»», είπε σε συνέντευξή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Να βρείτε κάποιον αρχηγό κόμματος να αγαπά τους ψηφοφόρους του όπως η Ζωή. Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λοιπόν,  ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα.

Που δίνει στην συμπερίληψη νέο νόημα καθώς αν κάποιος είναι ληστής τραπεζών μπορεί να εγγραφεί στο κόμμα για να γνωριστεί καλύτερα με αυτό. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της «Πλεύση Ελευθερίας», στην ενότητα «θέλω να συστηθώ», το κόμμα ανάμεσα  στις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», που μεταξύ αυτών είναι «μάστορας», «οδηγός» ή «μάγειρας», αναγράφει και αυτή του «ληστή τραπεζών». 

Ειδική πλατφόρμα γνωριμίας ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κόμματός της (αυτό είναι το Tinder που περιμέναμε), η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορεί ο καθένας να μπει να επιλέξει το επάγγελμά του ή τις δεξιότητές του και να γράψει δύο πράγματα για τον εαυτό του και θα επικοινωνήσει μαζί του κάποιος από την «Πλεύση Ελευθερίας».Στην ιστοσελίδα του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας υπάρχει η ενότητα “Στηρίζω”, όπου οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την “Πλεύση Ελευθερίας”, είτε απλά να συστηθούν στο κόμμα.

 

https://t.co/QdFK51RrNq

Μάλλον, μας τρόλαρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου γιατί τουίταρε το εξής: «Η χιουμοριστική επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας!Σήμερα έπιασε τόπο! Μπείτε στο site μας,ακολουθείστε τις οδηγίες, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο με ❤️(καρδούλα ιμότζι)».