Δεν την αξίζουμε τη Σούζαν, παιδιά. Η Σούζαν Σαράντον τέλος πάντων συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Καπιτώλιο στο Όλμπανι, για την υποστήριξη των εργαζομένων σε εστιατόρια που αγωνίζονται για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Ναι, η Σαράντον ήταν εκεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Spectrum News 1 Albany, η Σαράντον συνελήφθη μαζί με οχτώ άλλους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, μεταξύ των οποίων και η υποψήφια αντικυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άννα Μαρία Αρτσίλα. 

Οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν κρατήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανιστούν στο δικαστήριο σε μελλοντική ημερομηνία.

https://twitter.com/SusanSarandon?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ζήτησαν οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια να συμπεριληφθούν στη αύξηση του κατώτατου μισθού της πολιτείας της Νέας Υόρκης στα 17 δολάρια την ώρα.

Εν τω μεταξύ, πριν τη σύλληψή της, η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε στη συγκέντρωση των εργαζομένων τονίζοντας πως «είναι πολύ, πολύ σημαντικοί και πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια, όχι μόνο για την κοπιαστική εργασία που κάνουν, αλλά και για ό,τι πρέπει να κάνουν για να επικοινωνούν και να κατανοούν και να είναι υπομονετικοί και όλα τα πράγματα που συνδέονται με μια επιτυχημένη επιχείρηση».

 Αχ, Σούζαν, δεν σε αξίζουμε.