Απτόητος από τις δύο λιποθυμίες που είχαν προηγηθεί στην προεκλογική του συγκέντρωση σε προάστιο της Φιλαδέλφειας, ο Ντόναλντ Τραμπ χόρευε στη σκηνή υπό τους ήχους των αγαπημένων του τραγουδιών, το βράδυ της Δευτέρας. Ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών φάνηκε πως είχε το μυαλό του αλλού και όχι στη διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων από το κοινό που συγκεντρώθηκε στο δημαρχείο της Φιλαδέλφειας.

Τραμπ, ο χορευτής…

Γνωστός για τις αυτοσχεδιαστικές αποχωρήσεις του, αυτή τη φορά ο Τραμπ προτίμησε να εκπλήξει το κοινό του. Αντί να προσπαθήσει να επανεκκινήσει τη διαδικασία, αποφάσισε -έπειτα από τη δεύτερη λιποθυμία προσώπου που βρισκόταν στο κοινό, ότι θα ήταν πιο ευχάριστο για όλους να ακούσουν απλώς μουσική.

Η δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ -και φαβορί για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επόμενες εκλογές, έχει ξεκινήσει. Και ο Τραμπ δεν δείχνει καθόλου άνετος!
Η δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ -και φαβορί για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επόμενες εκλογές, έχει ξεκινήσει. Και ο Τραμπ δεν δείχνει καθόλου άνετος!

Ο Τραμπ ζήτησε από τον DJ να παίξει τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών της καμπάνιας του, ενώ εκείνος για την επόμενη μισή ώρα θα λικνιζόταν στους ρυθμούς της μουσικής καθώς το πλήθος που βρέθηκε εκεί θα αποχωρούσε σταδιακά.

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος κουνούσε το κεφάλι του ακούγοντας το «Y.M.C.A.» των Village People, το κομμάτι με το οποίο συνήθως κλείνει τις συγκεντρώσεις του. Ακούστηκαν επίσης τα τραγούδια «Hallelujah» (στην εκδοχή του Ρούφους Γουεϊνράιτ), το «Nothing Compares 2 U» της Σινέντ Ο’ Κόνορ, το «An American Trilogy» του Έλβις ΠρίσλεΪ, το «Rich Men North of Richmond» του Όλιβιερ Άντονι, το «November Rain» των Guns N’ Roses.