Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, αλλά σε απευθείας σύνδεση. Με τα πλάνα του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ, να παίζουν σε λούπα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά και σε δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και ο καλεσμένος της, Απόστολος Γκλέτσος.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν πάει να κάνει την ερώτηση ξεκινώντας κάπως έτσι: «Η Ελληνική κοινωνία είναι λίγο συντηρητική και εσείς το έχετε βιώσει πολλές φορές όταν έχετε κάνει δηλώσεις που έχουν σχολιαστεί και σχολιάζονται ακόμη». Αυτό ήταν!

Τότε ήταν που ο Γκλέτσος είδε την παγίδα. Κι εξερράγη. Θα έπρεπε να το περιμένει; Σαφώς! Η έκρηξή του έφερε τη διολίσθηση της κουβέντας στα κατώτερα επίπεδα της επικοινωνίας, με χαρακτηρισμούς -κυρίως από τον καλεσμένο, καθόλου κολακευτικούς.

Μάλλον ο Απόστολος Γκλέτσος θα έπρεπε να βρει μια καλύτερη «πλατφόρμα» για να επικοινωνήσει την ατζέντα του. Ακολουθεί το απόσπασμα από τον επίμαχο διάλογο.

Γκλέτσος εναντίον Καινούργιου


Γκλέτσος: Δεν θα μου βάλετε τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Όσο το κουβεντιάζουμε, κάνουμε κακό. Είσαι ομοφοβική και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με το θέμα αυτό.

Καινούργιου: Απόστολε μαζί μου μιλάς… Με προσβάλει αυτό που μου λες.

Γκλέτσος: Γιατί ομοφοβικούλα μου το βάζεις αυτό; Έχω ξεκαθαρίσει με τη ζωή μου για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, δεν θα πουλάς πνεύμα σε μένα.

Καινούργιου: Με προσβάλεις. Με ξέρεις πολλά χρόνια.

Γκλέτσος: Σε ξέρω πολλά χρόνια; Δεν σε ξέρω, ούτε θέλω να σε μάθω.

Καινούργιου: Σε είχα για τζέντλεμαν και τώρα μου κάνεις αυτή την επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με πει ομοφοβική.

Γκλέτσος: Από το τίποτα θέλεις να κάνεις τηλεθέαση.