Δε ξέρουμε αν το καταλάβατε, αλλά χθες πραγματοποιήθηκαν τα ΜAD VMA. Δηλαδή, αν ξυπνήσατε σήμερα και πέσατε πάνω σε ειδήσεις που αφορούσαν τα βραβεία και δεν είχατε ιδέα, πιθανόν και να μην ήσασταν οι μόνοι. Τέλος πάντων, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς ευτράπελα και περίεργες συμπεριφορές, με εξαίρεση όμως το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη βράβευση της Μαρίνας Σάττι από την Αθηναΐδα Νέγκα. 

Το βραβείο ήταν για την καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα της χρονιάς, που -εντάξει- ήταν αναμενόμενο να πάει στην Μαρίνα Σάττι, που μέχρι στιγμής είναι η χρονιά της αυτή. Στο μεταξύ, αυτή ήταν και η πρώτη βράβευση έβερ για τη Σάττι στα ΜAD VMA, που μάλλον δε θα ξεχάσει εύκολα. Διότι Νέγκα και Σάττι φιγουράρουν σήμερα στο X, γιατί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να άφηνε ασχολίαστη μια τέτοια στιγμή. 

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», ήταν τα λόγια της Νέγκα στη σκηνή των ΜAD VMA.

Όπως ήταν λογικό ακολούθησε ένα άβολο σκηνικό, με τη Σάττι απλά να ευχαριστεί τον κόσμο, λέγοντας πως «είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα. Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά».

Αυτά στα ΜAD VMA, στο Χ πάλι οι θαυμαστές της Σάττι δεν το πήραν πολύ καλά όλο αυτό. Ακολουθούν μερικές αναρτήσεις: