Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρακολούθησε Eurovision, για την ακρίβεια μέχρι εκεί που ήθελε, δηλαδή μέχρι τη συμμετοχή του Ισραήλ υποψιαζόμαστε. Μιλώντας την επόμενη μέρα μετά τον τελικό, σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως η αγαπημένη του ήταν η Eden Golan, η εκπρόσωπος του Ισραήλ δηλαδή, η οποία παρά τον εκφοβισμό που δέχτηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί πως της έδωσε και την ψήφο του, ενώ έκανε ξεκάθαρο πως ένιωσε ευτυχής για τις 323 ψήφους που πήρε το Ισραήλ από το κοινό, γιατί αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα των Ευρωπαίων. Δηλαδή, σα να λέμε, συνεχίστε ό,τι κάνετε στην Γάζα. Αλλά δεν είναι η Eurovision ένας μουσικός διαγωνισμός που δεν χωράνε πολιτικά παιχνίδια, έτσι δεν μας λέει και η EBU;

Χαρακτηριστικά τα λόγια του ήταν τα ακόλουθα:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό, απειλές κατά της ζωής της και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί (η εκπρόσωπος του Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση). Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων. Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί. Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών κινημάτων της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ.

Η κυρία αυτή όχι μόνο τραγούδησε πολύ ωραία, αλλά πήρε και τη δεύτερη θέση, την ψήφο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι Ευρωπαίοι πολίτες που συμμετείχαμε χθες όλοι στην ψηφοφορία της Eurovision, στείλαμε ένα μήνυμα. Αυτή η καινούργια περίοδος αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση, υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ποτέ επικρατούσαν οι δυνάμεις της Χαμάς στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους».