Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε ένα κίνητρο. Αυτό το ένα κίνητρο που θα βάλει μπροστά τα γρανάζια, υπενθυμίζοντάς μας πως ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Που θα μας ξεκουνήσει από το comfort zone μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση. Και όταν βλέπουμε πως μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι το κάνουν πραγματικότητα, τότε δεν γίνεται να μην τους κάνουμε shout out. 

Η 93 ετών κυρία Ντίνα, είναι το πρόσωπο της ημέρας. Θα έλεγε κανείς πως στα 93 της θα έπρεπε να κάθεται σπίτι της, να πίνει τον ελληνικό της καφέ, να αναπολεί τις καλές ημέρες, να βλέπει την αγαπημένη της εκπομπή στην τηλεόραση και να κοιμάται από τις 8 για να κάνει την επόμενη ημέρα όλα αυτά σε λούπα. Όμως όχι. 

Η κυρία Ντίνα αποφάσισε πως ακόμα και στα 93 αξίζει να μαθαίνουμε περισσότερα. Η γνώση δεν πρέπει ποτέ να σταματά άλλωστε. Έτσι, σε ανάρτηση που είδαμε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η ίδια κάθεται στα έδρανα, χαμολεγαστή και περήφανη, όπως χαμογελαστοί και περήφανοι ήμασταν κι εμείς όταν είδαμε τις φωτογραφίες. «Να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στη ζωή», έγραφε η λεζάντα.