Ο θάνατος του Αντώνη Καρυώτη, η δολοφονία για την ακρίβεια, στο Blue Horizon το βράδυ της Τρίτης, φέρνει σιγά σιγά στην επιφάνεια λεπτομέρειες του παρελθόντος που δεν είχαν την τύχη να αποκτήσουν τόσο μεγάλη σημασία μέσω της αναπαραγωγής σε ιστοσελίδες και social media όσο η υπόθεση του πνιγμού του Αντώνη.

Αυτές οι λεπτομέρειες, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο Twitter και έχει γίνει viral, αφορούν σε 3 ακόμα μαύρα περιστατικά με θανάτους.

Ναι, ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη ήταν ο 4ος σε αυτή τη σκοτεινή αλυσίδα που δένει το Blue Horizon, για το οποίο έχει απλωθεί ένα τεράστιο πέπλο φημών από τη στιγμή της δολοφονίας του Αντώνη μέχρι και τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Τα 3 περιστατικά που προηγήθηκαν, αφορούν σε μια εξαφάνιση, σε μια εξαφάνιση μετά από πτώση στο νερό και σε ένα εργατικό ατύχημα.

Ο αγνοούμενος αλλοδαπός το 2015

Εκείνη τη χρονιά, ένας άνδρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο στις 7 το πρωί, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά τα ίχνη του χάθηκαν, με φίλο του να αναφέρει στο λιμεναρχείο πως τον έχει χάσει. Δημοσίευμα της εποχής αναφέρει ότι «το πλοίο έφτασε στις 6.40 το πρωί στον Πειραιά, αλλά εκεί ένας φίλος του άφαντου αλλοδαπού επιβάτη ανέφερε στο πλήρωμα και στελέχη του Λιμεναρχείου ότι δεν τον είχε δει από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.