Μια σερβιτόρα στην Πάτρα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της. Η απάντησή της; Ξύλο. Είμαστε υπέρ της βίας; Όχι. Είναι βία η σεξουαλική παρενόχληση; Ναι. Προχωράμε.

Σε άλλα νέα, μια νεαρή σερβιτόρα σε κατάστημα της Πάτρας αναγκάζεται να φύγει από την πόλη μετά από σεξουαλική παρενόχληση και ασελγείς πράξεις που δέχτηκε από τον 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στο οποίο εργαζόταν. Προφανώς και τον κατήγγειλε.

Όπως διαβάζουμε στο pelop.gr, το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Πάτρας. Σύμφωνα με τη φοιτήτρια, η οποία για καιρό εργαζόταν στην κουζίνα του καταστήματος, το τελευταίο διάστημα ο εργοδότης της είχε αρχίσει να έχει μια “περίεργη” συμπεριφορά απέναντί της. Ωστόσο, δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Πριν λίγες μέρες, όμως, τα σεξιστικά πειράγματα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονα, σε σημείο που δεν σταματούσαν, παρά τις εκκλήσεις της. Μέχρι που προκλήθηκε ολόκληρο επεισόδιο μέσα στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, ο εργοδότης της φέρεται να της έκανε μια ασεμνη επίδειξη (ας μην μπούμε σε περιττές λεπτομέρειες). Μάλιστα άρχισε να τη θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Δεν ήταν απλώς παρενόχληση. Ήταν επίθεση. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών, άρχισε να τον χτυπά παντού.

Οι φωνές έφεραν στην κουζίνα δυο ακόμα υπαλλήλους, οι οποίοι κυριολεκτικά άρπαξαν τον εργοδότη τους και τον απομάκρυναν από τη συνάδελφό τους. Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως τον εργοδότη τον βρήκε όλο αυτό με το παντελόνι ξεκούμπωτο. Αναγκάστηκε επίσης να δώσει στην κοπέλα τα μεροκάματα που της χρωστούσε με εκείνη να φεύγει από την επιχείρηση και να αναζητά δουλειά σε άλλη περιοχή. Βασικά, σε άλλη πόλη, μιας και φεύγει από την Πάτρα.