Η αλήθεια είναι πως το θέμα έδινε υλικό ζηλευτό, έστρωνε πεδίο δόξης λαμπρό για σάτιρα. Απόστολος Γκλέτσος, ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο. Από μόνο του δηλαδή «δίνει», «έχει». Ε, λοιπόν, ο Διονύσης Ατζαράκης πήρε την… πάσα και δεν μπορούσε παρά να σκοράρει. Το ‘χει άλλωστε πηγαίο το κωμικό ταλέντο για να αφήσει ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο αστεία βίντεο που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Ο Διονύσης Ατζαράκης υποδύεται τον χορογράφο του γνωστού ηθοποιού καθώς και υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ αυτόν τον καιρό και οι ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη.

Έχουμε Καράτε Κιντ, Game of Thrones, Billy Elliot, μέχρι και Λας Κέτσαπ έχουμε. Βασικά όλα αυτά δεν περιγράφονται τόσο, όσο βλέπονται. Το παρακάτω βίντεο σε περιμένει να το κλικάρεις, «πρέπει»…

Δες το βίντεο που ο Διονύσης Ατζαράκης σατιρίζει το χορό του Απόστολου Γκλέτσου στο Ηρώδειο:

Ήταν και καλό το timing που βγήκε on air αυτό το βίντεο, αφού ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σήμερα (23/10) στην κάμερα του STAR, στην εκπομπή «Breakfast@Star», για τον περιβόητο εκείνο χορό, αλλά και το θέμα που έχει προκύψει γενικότερα, σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες «δικαιούνται» να χρησιμοποιούν το Ηρώδειο για παραστάσεις τους.

O Ατζαράκης «γλεντάει» με χορό Γκλέτσου στο Ηρώδειο, καιρό είχαμε να γελάσουμε έτσι

Και ένα έχουμε να πούμε: Το συγκεκριμένο αρχαίο θέατρο ούτε να το… βλέπει. Ιδού τα λόγια του: «Για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο δεν έχω να πω τίποτα, μωρέ, τώρα. Εντάξει, ένας χορός ήταν και έχω χορέψει δεκάδες ζεϊμπέκικα. Δεν έχω να πω κάτι. Το Ηρώδειο είναι ένας χώρος που τον έφτιαξαν κατακτητές και δεν έχει κανένα ειδικό βάρος. Είναι ένα μνημείο από τους Ρωμαίους, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος σημαντικό. Μέχρι και για αρένα το χρησιμοποίησαν οι Ρωμαίοι».

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γκλέτσος πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι το φοβερό, δεν είναι η Επίδαυρος! Πολύ κακό για το τίποτα! Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειο! Το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα, πάμε παρακάτω. Σαφέστατα υπάρχει χώρος στο Ηρώδειο και για τον Γιάννη Πλούταρχο και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες και βεβαίως υπάρχει χώρος για αυτούς».

Δες το βίντεο που ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για το Ηρώδειο: