Το ντόμινο που προκάλεσε η πρόταση μομφής εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ειδικά έπειτα από την ανακοίνωση της πρόθεσης του Απόστολου Γκλέτσου να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά και δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός παγκοσμίως που βλέπει τον εαυτό του πρόεδρο κόμματος, ακόμη και αρχηγό κράτους. Ξεχνάμε τον Ρίγκαν στις ΗΠΑ; Τον Ζελένσκι στην Ουκρανία;
Η πρόθεση του Απόστολου Γκλέτσου, φυσικά, μπορεί να ξυπνήσει την όρεξη και σε άλλους συναδέλφους του ηθοποιούς. Δεν είναι και λίγοι οι οποίοι, είτε έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα, είτε έχουν κάνει και άλματα. Ας τους δούμε…

Διαμαντής Καραναστάσης

Δεν είμαστε σίγουροι αν έχετε καταλάβει για ποιον μιλάμε… Όταν το συνειδητοποιήσετε θα αντιληφθείτε πως πρόκειται για μια κίνηση με πολλή ίντριγκα από πίσω. Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προέδρου του Πλεύση Ελευθερίας.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι και βουλευτής του κόμματος του συζύγου της. Φανταστείτε πόσο θα άλλαζε το πολιτικό σκηνικό -και το οικογενειακό, ενδεχομένως, αν ο Διαμαντής Καραναστάσης, άλλοτε συνάδελφος του Αποστόλου Γκλέτσου, έμπαινε στην κούρσα της διαδοχής του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε ενδεχόμενη νίκη Καραναστάση η διεύρυνση της Αριστεράς θα έπαιρνε την πιο επίσημη διάσταση. Κίνηση – ματ που θα έφερνε σε δύσκολη θέση τον Απόστολο τον Γκλέτσο.

Βάσια Τριφύλλη

«Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μαλάκα;». Μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης είχε ως πρωταγωνιστές τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Βάσια Τριφύλλη, ένα από τα πιο αγαπημένα, αλλά και πολιτικοποιημένα, πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Μια ενδεχόμενη πολιτική κόντρα ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Βάσια Τριφύλλη θα έδινε νέο ενδιαφέρον στην -κουραστική- πλέον σαπουνόπερα που παίζεται στην Κουμουνδούρου. Τοίχε τζους…

Θεοφανία Παπαθωμά

Κάποτε ήταν ένα «ερωτευμένο, αν και αταίριαστο ζευγάρι». Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Απόστολος Γκλέτσος είχαν πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ του MEGA, Τηλεμπόρα, αν και τα νούμερα τηλεθέασης που είχε σημειώσει η σειρά, δεν εγγυώνται πως θα τονώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου για τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιες δεκάδες σίριαλ και γάμοι από τότε, οι δυο τους θα μπορούσαν να συνθέσουν ένα πολύ εκρηκτικό δίπολο, ειδικά αν σκεφτούμε τις «αναζητήσεις» και τις απόψεις της πρώην συζύγου του Γρηγόρη Πετράκου. Θα πέσουν τα τσιμέντα!

Πασχάλης Τσαρούχας

Γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση, ίδιου βεληνεκούς εκτόπισμα, ο Πασχάλης Τσαρούχας θα εγγυηθεί -αν κατέβει υποψήφιος για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, μια τιτανομαχία μέχρις εσχάτων.

Αυθεντικοί, ειλικρινείς και ακομπλεξάριστοι οι δύο άλλοτε ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να προσφέρουν στιγμιότυπα που θα χαραχθούν στην ιστορία του τόπου.

Θανάσης Ευθυμιάδης

Ένας ακόμη ζεν πρεμιέ με πολιτική σκέψη και μια εναλλακτική αντίληψη των πραγμάτων, ο Θανάσης Ευθυμιάδης πρόκειται να είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ίσως να επικαλεστεί ακόμη και τα στοιχεία της φύσης, κάτι που θα γείρει τον προεκλογικό αγώνα υπέρ του. Οπωσδήποτε ντέρμπι, πιθανή και ανατροπή.