Θα μας αποτρελάνουν! Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνουν, αλλά σε λίγα χρόνια θα κατοικούν μόνο χαζοί στο «καλύτερο οικόπεδο του κόσμου» (σσ. να ξέρετε πως αυτό το λένε πολιτικοί σε όλο τον κόσμο για τη χώρα τους, δεν είναι μόνο οι δικοί μας λαϊκιστές). Ο εγκέφαλος μας ψήνεται στους 300 βαθμούς Κελσίου και η σος μπούρδας θα τον συνοδεύει.

Δείτε τώρα με ποιους μας έμελλε να συγκατοικήσουμε στον πλανήτη Γη…

Ο Άρης έχει τη λύση για τον υπερτουρισμό

Ο Άρης Πορτοσάλτε, από τις λίγες λογικές φωνές που απέμειναν στη χώρα, και μπράβο του, είχε άλλη μια φαεινή ιδέα -τέτοιο σερί επιτυχιών ούτε ο Καρβέλας στα 90s: Να μην πηγαίνουν οι Έλληνες διακοπές για να μην μαζευόμαστε πολλοί στα νησιά και ξεβολεύουμε τους τουρίστες.

Εκεί γύρω στην επόμενη Πέμπτη, με τον καύσωνα να έχει κατσικωθεί για τα καλά, προβλέπω να προτείνει να κοιμόμαστε έξω τα βράδια, για να κοιμούνται στα σπίτια μας οι τουρίστες.

Τι σας ζητάει μωρέ, να θυσιαστείτε για την Ελλάδα σας ζητάει!

(ε και είναι σε κανένα Ελληνικό νησί για διακοπές, ε!)

«Staycation»! Ή αλλιώς «μαντρωθείτε σπίτια σας πειναλέοι»

Το Staycation είναι σου λέει η καινούργια τάση: Μένεις στην άδειά σου στο σπίτι σου. Αντί να σου λέει, «Μαντρώσου», χρησιμοποιείται ένας πιο φασαίικος όρος, ευγενής και όχι διαχωριστικός. Είναι «τάση» σου λέει.

«Κατάντια» θα το έλεγε η Ράνια Τζίμα.

Προχωράμε… Με καμένο τον εγκέφαλο, αλλά προχωράμε!

Το συνέδριο του ενός αυτιού (και του καμένου εγκεφάλου)

Ο δυτικός κόσμος περίμενε να παρακολουθήσει το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, αφού θα ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όλοι οι ιδεολογικοί συνέταιροι -είναι κάτι σαν μπίζνα και η πολιτική στις ΗΠΑ, ε;- θα ήταν εκεί για να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον υποψήφιο του κόμματος για την προεδρεία των ΗΠΑ.

Κάποιοι πήγαν ένα βήμα παρακάτω: Εμφανίστηκαν με μπαταρισμένο το δεξί τους αυτί και χάρισαν άφθονο γέλιο. Ίσως, βέβαια, να βρήκαν μια δικαιολογία για να μην τον ακούν.

Το πιο τραγικό όλων, είναι πως στο συγκεκριμένο συνέδριο, ένας σύνεδρος θα μπορούσε να κερδίσει ένα τουφέκι AR-15, ίδιο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο σκοπευτής στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

Κι αναρωτιέμαι: Τον Πορτοσάλτε γιατί δεν τον παίρνουν μεταγραφή; Δεν θα είναι brain drain, απλώς θα σωθούμε. Τον εγκέφαλο του καθενός σκέφτομαι!

Η Κατάρρευση των Windows

Αυτή η Παρασκευή θα μείνει ορόσημο για τις νέες γενιές. Αυτό που φοβόμασταν πως θα συνέβαινε την πρώτη νύχτα του νέου αιώνα πως τα computer θα σταματούσαν να λειτουργούν δηλαδή, ναι αυτά μας απασχολούσαν τότε αγαπητέ millennial, συνέβη την αποφράδα ημέρα.

Τράπεζες και αεροδρόμια, χρηματιστήρια και τηλεοπτικοί σταθμοί σταμάτησαν να λειτουργούν εξαιτίας ενός προβλήματος στα Windows.

Εμένα δεν με ξεγελάνε… Τα Robots παίρνουν σταδιακά τον έλεγχο. Είμαι μαζί τους. Όταν έρθετε στη βασιλεία σας, αγαπημένα και άσπλαχνα Robots, μην με ξεχάσετε.

Με αυτά, κυρίως, και με εκείνα, ο εγκέφαλος είναι ακόμη σε λειτουργία φούρνου. Σιγοψήνεται!