Κάθε φορά που βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση έχουμε ένα εν δυνάμει viral. Ως και live κλοπή σε παραλία έχουμε δει στο παρελθόν ενόσω εκείνος μετέφερε τον παλμό και την ουσία των γεγονότων. Ο Γιώργος Τσελίκας συνέχισε την καλή (;) δουλειά σε σημερινό (11/7) ρεπορτάζ του από το λιμάνι του Πειραιά…

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνομιλούσε με μια παρέα νεαρών που ετοιμαζόντουσαν να επιβιβαστούν στο πλοίο για την Πάρο. Μόνο που υπήρξε υπέρ του δέον θεατρικός στις κινήσεις και στις χειρονομίες του, κάποιος θα έλεγε και «θείος που κάθεται με τη νεολαία» αλλά εμείς δεν το λέμε αυτό, ρίχνοντας κατά λάθος τον καφέ ενός εξ αυτών.

«Δεν πειράζει, δεν πειράζει», είπε με μεγαλοψυχία ο νεαρός με τον Γιώργο Τσελίκα να ξεπερνάει την αμηχανία του με την εξής λεκτική στροφή: Γούρι, γούρι!». Μάλιστα, έπιασε τον καφέ από κάτω και έδωσε στον νεαρό να πιει ό,τι είχε απομείνει – ευγενικό ενδεχομένως, αλλά και συζητήσιμο υγειονομικά. «Σου χρωστάω έναν καφέ», του είπε και συνέχισε την ιερή αποστολή του στον αγώνα της ενημέρωσης. Απλώς καλό θα ήταν ο Γιώργος Τσελίκας να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον και λιγότερο παραστατικός ώστε να μην ρίξει κάτω κι άλλους καφέδες ανυποψίαστων επιβατών.