Αν μη τι άλλο ήταν το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού. Όχι τόσο για το ότι οι Coldplay ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα και παραχώρησαν δύο υπέροχες συναυλίες, όσο γιατί στα social media επικρατούσε μια ευφορία από τα αμέτρητα βίντεο που ανέβαιναν, ακόμα και μέρες μετά. Το βρετανικό συγκρότημα ευελπιστούμε ότι θα επιστρέψει στο μέλλον, κρίνοντας από τη ζεστή υποδοχή που τους επιφύλασσε το κοινό.

Όμως, πίσω από κάθε συναυλία, πίσω από κάθε πολιτιστικό δρώμενο, κρύβονται οι αφανείς ήρωες. Όλοι εκείνοι που εργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας, με απόλυτη επιτυχία, τις δύο συναυλίες των Coldplay και να υποδεχτούν με ασφάλεια τους συνολικά 120.000 που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Και η δουλειά τους καταγράφηκε σε ένα βίντεο, που αναρτήθηκε από την High Priority. Όπως εξηγεί και η διοργανώτρια εταιρεία, τίποτα δεν θα είχε υλοποιηθεί αν οι αμέτρητοι εργαζόμενοι δεν είχαν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Το show που παράχωρησαν οι Coldplay, το χρωστάμε εν μέρει και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση της High Priority για τη συναυλία των Coldplay

«Τα δυο συγκλονιστικά shows των Coldplay άλλαξαν μια για πάντα την συναυλιακή ιστορία της χώρας, με χιλιάδες φωνές και κορμιά να συντονίζονται στον ρυθμό του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος του πλανήτη.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο κατάμεστο και τις δύο μέρες Ολυμπιακό Στάδιο, με τους Coldplay να γεμίζουν τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό με υπέροχα πυροτεχνήματα που σήμαναν το τέλος δύο φανταστικών συναυλιών και την αρχή παντοτινών αναμνήσεων για όλα όσα ζήσαμε αυτές τις δύο βραδιές.

Τα λόγια μοιάζουν φτωχά να περιγράψουν τις στιγμές που μοιραστήκαμε σε μια συναυλία προσβάσιμη για όλους, αποδεικνύοντας ότι αν θέλουμε μπορούμε να φτιάξουμε έναν πιο όμορφο και φιλικό προς το περιβάλλον κόσμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Coldplay για το ανεπανάληπτο show που μας χάρισαν, αναγκάζοντας όλους όσους συμμετείχαν στο μουσικό τους υπερθέαμα, να υποκλιθούν στο κορυφαίο συγκρότημα του πλανήτη. Αντίστοιχα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αμέτρητους εργαζόμενους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δύο κολοσσιαίες αυτές παραγωγές, που έβαλαν για τα καλά την χώρα μας στον παγκόσμιο συναυλιακό χάρτη.

Στη συνέχεια ευχαριστούμε τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, όπως και όλες τις αρμόδιες αρχές για τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των δύο συναυλιών.

Τέλος το μεγαλύτερό μας ευχαριστώ το κρατάμε για το κοινό που ακολούθησε κατά γράμμα όλες τις οδηγίες που είχαν κοινοποιηθεί από την παραγωγή, φορώντας ένα τεράστιο χαμόγελο και την καλύτερη του διάθεση. Αυτή μαζί με τα χιλιάδες wristbands ήταν πού έδωσε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φως στα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα».