Τα ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα συχνά γίνονται viral. Κυρίως επειδή ο συνάδελφος του ΣΚΑΪ έχει ένα πολύ δικό του τρόπο να χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις, να τα λέει. Αυτή τη φορά όμως, μόνο αυτός δεν ήταν ο λόγος της… viraloτητας του θέματος.

Μα κλοπή σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση; Αυτό δεν το ‘χαμε ξαναδεί – τουλάχιστον δεν μας έρχεται κάτι στη μνήμη.

Συγκεγκιμένα και την ώρα που ο Γιώργος Τσελίκας έδινε το υλικό από το ρεπορτάζ (παραλίας) φαίνεται στο background του πλάνου ένας τύπος με καπέλο να αρπάζει το κολιέ από το λαιμό μιας γυναίκας που ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα για να κάνει μπάνιο! Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έμεινε να κοιτάει σοκαρισμένος.

Όπως είπε μετά ο Γιώργος Τσελίκας, ο δράστης είχε μαζί και συνεργό και έκαναν βόλτες στην παραλία, αλλά κανείς δεν τους υποπτεύθηκε.

«Έκανα τον σταυρό μου και τακ μου πήρε τον σταυρό. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το μπανίσαν αυτοί το είδαν», είπε η λουόμενη λίγο μετά, στην κάμερα.

Ας προσπαθήσουμε να το δούμε θετικά: Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό που θα τους βοηθήσει να βρουν τον ένοχο. Και ο Τσελίκας απέκτησε ακόμα ένα βίντεο που θα τον ακολουθεί στην καριέρα του ως «σταθμός». ΟΚ, θα μπορούσε και να λείπει προφανώς το συγκεκριμένο…

Δες το βίντεο από την κλοπή την ώρα που ο Γιώργος Τσελίκας ήταν live: