Ετοιμάζεσαι για διακοπές, ψάχνοντας δωμάτιο, ακτοπλοϊκά και τα συναφή (καλή τύχη, όλα πανάκριβα είναι); Κοιτάς το πρόγραμμα των συναυλιών του καλοκαιριού, «λιγώνεσαι», αλλά δεν σου βγαίνουν τα «ψιλά»; Δοκιμάζεις τα περσινά μαγιό σου και με τρόμο βλέπεις πως δεν σου κάνουν (όταν έτρωγες μπέργκερ και πίτσες όλο το χειμώνα ήταν καλά;); Κανένα πρόβλημα. Ή μάλλον πιο σωστά, μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα τουλάχιστον με την καλή εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» ο καιρός γαρ εγγύς για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τέρμα τα αόριστα «έρχεται» ή «πλησιάζει». Έχουμε, πλέον, συγκεκριμένη ημερομηνία που αρχίζει το κακό: 18 Ιουνίου 2024. Ναι, σε 2 εβδομάδες. Αλλά επειδή στην «Ελεύθερη Ώρα» δεν είναι τίποτα χθεσινοί στις μεγάλες αποκαλύψεις, έχουν καλυμμένα τα νώτα τους σε περίπτωση που αυτή η προφητεία αποδειχθεί μια μπαρούφα και μισή.

Έχουν χρεώσει λοιπόν όλο το «ρεπορτάζ» σε Ινδό Αστρολόγο τον οποίο – όπως μας λένε – δυτικά ΜΜΕ (ποια, αλήθεια;) αποκαλούν «νέο Νοστράδαμο». Ναι, ήταν τόσο πετυχημένος ο Νοστράδαμος σε προφητικό επίπεδο (ο GOAT θα έλεγε κανείς, αν και ο Παΐσιος σε ελληνικό επίπεδο τον κοιτάει στα μάτια) ώστε έχουμε και «νέο».

Αυτός ο Ινδός λοιπόν, εμφανίζεται να έχει «καρφώσει» στο ημερολόγιο με πινέζα την 18/6/ 2024 ως την D-Day που θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Κι επειδή ένας τίτλος από μόνος του δεν είναι ποτέ αρκετός για την καλή μας την «Ελεύθερη Ώρα» στον υπότιτλο καταφέρνει και χωράει κι άλλα πολλά, πάρα πολλά, που πραγματικά το φτωχό μας μυαλό δεν μπορεί να καταλάβει πώς ενώνονται – συγνώμη, δεν είμαστε όλοι των μεγάλων αποκαλύψεων.

Έχουμε λοιπόν Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το «Ρολόι της Αποκάλυψης που δείχνει 12 παρά 1» (πόσο ποιητικά καταστροφικό, πόσο…), άγνωστες μέχρι πρότινος κραυγές προειδοποίησης προς τους Βρετανούς πολίτες από την κυβέρνησή τους να μαζέψουν «κονσέρβες, κεριά και μπαταρίες» (όλοι ξέρουμε πως αυτά ακριβώς σώζουν σε αυτές τις περιπτώσεις) καθώς και μια μετάλλαξη των Ευρωπαίων σε «γκρίζα φυλή» – δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά καλό δεν φαίνεται αν κρίνουμε και από τα γύρω γύρω.

Πάντως να ξέρεις φίλε αναγνώστη πως το «μωρό μου, πού να πάμε διακοπές το καλοκαίρι, δεν είδες τι είπε ο Ινδός αστρολόγος;» είναι μάλλον ακόμα νωρίς να το χρησιμοποιήσεις ως ατάκα. Περίμενε ως τις 18/6.

«Ελεύθερη Ώρα»: Το πρωτοσέλιδο με την προφητεία του Ινδού αστρολόγου για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: