Μια χώρα, μια τρέλα! Πουθενά αλλού τόσος σουρεαλισμός δεν μαζεύεται σε τόσα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα… Πόσο μάλλον όταν η χώρα βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Το θέμα είναι πως κάποτε οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν και θα τελειώσουν. Ο σουρεαλισμός, όμως, δεν τελειώνει ποτέ!

Διαβάστε και καμαρώστε τι μας έκαψε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα την εβδομάδα που μας πέρασε:

Ο TikToker Kουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε καιρό να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, αυτό του τρολαρίσματος. Με το απαράμιλλο, γοητευτικό γνωστό του στιλ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας όρμησε στην αρένα του TikTok με μια ατάκα Γιάννη Μπέζου και έγινε για άλλη μια φορά viral («Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;»). Τρέμεις πλέον να ανοίξεις τα social μην και πέσεις πάνω στο ΓΓ του ΚΚΕ. Σε τι καιρούς μας έστειλες να ζούμε Θεέ μου;  

«Είχα κάποτε mon amour…»

Μην πούμε πως μας αρέσει κάτι, αμέσως να μας το διαλύσετε! Γιατί είστε τέτοιοι ρε παιδιά; Δύο – τρία ρημαδοτράγουδα μας άρεσαν στη Eurovision -πέρα από το Ζάρι, και βάλθηκαν να μας κάνουν να μετανιώσουμε την ώρα και τη στιγμή. Τι το ήθελε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να τραγουδήσει το Mon Amour του Σλιμάν; Γιατί; Θα μπορούσε κάλλιστα να εκτελέσει το τραγούδι της… Γερμανίας, ας πούμε. (δεν το θυμάμαι καν, για αυτό το λέω). Θα του δίνανε και credit οι Γερμανοί, θα τον εκτιμούσαν.

Εκείνοι που φαίνεται πως δεν εκτιμούν τον Χριστοφόρου είναι οι φίλοι του και οι επαγγελματικοί του συνεργάτες. Θα μπορούσαν να τον προστατέψουν. Δεν το έκαναν. Φίλοι, σου λέει…

Παπούτσι από το κόμμα σου

Ευτυχώς δεν έχω TikTok και τα μαθαίνω από τρίτους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λάνσαρε το πρώτο ζευγάρι «ΝΔ» και αυτό ήταν όσο αποκαρδιωτικό ακούγεται! Τι η φωτογραφία στη σόλα, τι η φράση «Ντολμαδάκια» -επίσης στη σόλα, δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάψει πρώτο τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Μια ελπίδα έχω, το ζευγάρι να έχει δύο δεξιά παπούτσια, που είναι και το σωστό αν το καλοσκεφτείς. Με τον εγκέφαλο «κρανίου τόπο», μια ελπίδα μας έχει απομείνει!

Ο Πρωθυπουργός της φέτας!

«6,28 ευρώ το κιλό αγοράζει τη φέτα ο Μητσοτάκης» μου είπε ο μπαμπάς μου. «Μάθε από πού την παίρνει να πάρουμε κι εμείς» πρόσθεσε. Είχε ακούσει τον πρωθυπουργό μας να από τη βήμα της Βουλής να κάνει αυτή τη δήλωση.

«Παντού την πουλάνε λίγο κάτω από 12 ευρώ το κιλό» του απάντησα έπειτα από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο.

«Για αυτό είναι εκείνος πρωθυπουργός κι εσύ όχι» μου είπε κυνικά. Δεν πληγώθηκα. Εκείνος ήταν ο πληγωμένος.

Στη συνέχεια έπαιξε ένα προεκλογικό σποτ της ΝΔ στην τηλεόραση, στο οποίο ο πρωθυπουργός τόνιζε πως μπορεί να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη και να φέρει τα καλύτερα αποτέλεσματα.

«Κατάλαβες τι φταίει, ε;» πήγα να κάνω ρελάνς. «Εκείνος, ως δεινός διαπραγματευτής, πάει στο super market και κάνει παζάρια. Εσύ πληρώνεις ό, τι σου πούνε».

Έτσι έληξε άμεσα το θέμα της φέτας των 6,28 ευρώ.

Δεν θα μας κάψουν τρελάνουν εντελώς!