Μύκονος είναι αυτή και οι τιμές της είναι έτσι διαμορφωμένες προκειμένου να συμβαδίζουν με τις τσέπες των επισκεπτών της. Οι τουρίστες δηλαδή δεν έχουν πρόβλημα στο να πάρουν ένα σουβλάκι για 15 ευρώ, σε αντίθεση με εμάς. Γι’αυτό και δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε μια αγγελία, που προφανώς είναι εξωπραγματική. Αν και στην Αθήνα δεν διαφέρει τελείως η κατάσταση.

Στο νησί των Ανέμων λοιπόν βγήκε μια αγγελία για διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Μέρας, όπου ο ιδιοκτήτης ζητά 900 ευρώ ενοίκιο για μια γκαρσονιέρα 45 τ.μ.. Η εν λόγω αγγελία δημοσιεύτηκε στην σελίδα ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και απευθύνεται σε εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης που αναζητούν στέγη για την ερχόμενη τουριστική σεζόν. 

Μάλιστα, δεν είναι μόνο η τιμή του ενοικίου, αλλά και το γεγονός πως στα χρήματα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο λογαριασμός ρεύματος και πως δεν παρέχεται η δυνατότητα μαγειρέματος ούτε πλυσίματος ρούχων.

Μια χαρά είναι στη Μύκονο.

Προφανώς η ανάρτηση συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων, όπως «Καλύτερα σε σκηνή παρά να τους τα δώσεις» ή «Κρεβάτι έχει ή να φέρουμε εμείς;».