Λίγο πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, «Poor Things», η πρεμιέρα της οποίας είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιανουαρίου, το περιοδικό W κυκλοφόρησε φωτογραφικά στιγμιότυπα της Έμμα Στόοουν, από την αντιφατική Αθήνα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμου, σε ένα σουρεαλιστικό οπτικό δοκίμιο, εμπνευσμένο από την δεύτερη σύμπραξη τους, την «Βληχή», το 2022.

Μία βωβή μικρού μήκους που δημιούργησε ο Γιώργος Λάνθιμος και πρωταγωνιστεί η Έμμα Στόουν. Ο σκηνοθέτης φωτογράφισε την ηθοποιό μπροστά σε διάφορα σημεία του Πειραιά, με την ηθοποιό να ποζάρει σε ένα γήπεδο μπάσκετ δίπλα στον κόλπο, σε έναν φοίνικα δίπλα σε έναν συρμάτινο φράχτη, σε παλιά κτίρια και πολυκατοικίες.

Οκτώ κλικ δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό, με τον Γιώργο Λάνθιμο να εξηγεί στο περιοδικό πως «βασική επιρροή για τη φωτογράφιση ήταν η δουλειά του Αμερικανού φωτογράφου Χάρι Κάλαχαν, με τη γυναίκα και την κόρη του. Τις τράβηξε σε φυσικά περιβάλλοντα, όπου οι φιγούρες φαινόταν μικροσκοπικές, και έκανε πιο κοντινά πορτρέτα. Η Έμμα, εκτός από μοντέλο και μούσα, βοήθησε στην ανάπτυξη των φωτογραφιών. Δημιουργήσαμε τις εκτυπώσεις μαζί».