Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που μισούν τα Χριστούγεννα (end of story) κι εκείνοι που τα λατρεύουν και ακολουθούν πλήρως την ιεροτελεστία τους: Βλέπουν όλες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που ανεβάζει το Netflix και οποιαδήποτε άλλη streaming πλατφόρμα, ακούνε φανατικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρατηρούν χριστουγγενιάτικους στολισμούς στο Instagram από το εξωτερικό, στολίζουν το χριστουγγενιάτικο δέντρο στο σπίτι καλώντας κόσμο και γενικώς όλα γύρω τους είναι μια γιορτή. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκω κι εγώ, don’t judge. 

Γι’αυτό και ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η εταιρεία CableTV, που παραδοσιακά κάθε χρόνο ανακοινώνει την dream job, στην οποία πληρώνει με 2.500 δολάρια όποιον παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 μέρες, δεν δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση και όσοι είναι εκτός ΗΠΑ. Θα είχα κάνει αίτηση, χθες. Όχι πείτε μου, υπάρχει πιο ωραία στιγμή από αυτή που στρώνεσαι στον καναπέ, έχεις τον καυτό καφέ στο χέρι και βλέπεις χριστουγεννιάτικες rom-com; Ναι, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά γι’αυτό και μας άρεσουν.

via GIPHY

Όπως και να ΄χει, το CableTV δίνει αυτή τη δυνατότητα αναζητώντας έναν άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να κάνει μαραθώνιο σε χριστουγεννιάτικες ταινίες και στη συνέχεια να τις αξιολογήσει βάσει κριτηρίων όπως τη νοσταλγία, την ζεστασιά της αφήγησης και το επίπεδο της γιορτινής χαράς. Επί της ουσίας, κάθε μέρα θα βλέπει από μία ταινία για 25 ημέρες. 

Φυσικά ο τυχερός άνθρωπος που θα επιλεχθεί δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για την πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες. Το CableTV προσφέρει ετήσιες συνδρομές σε επτά μεγάλες πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Hulu, το Disney+, το Amazon Prime, το HBO Max, το Apple TV+ και το Hallmark Movies Now, εξασφαλίζοντας έτσι πως μια τεράστια ποικιλία από αγαπημένες χριστουγγενιάτικες ταινίες θα βρίσκεται στα χέρια του. Στο μεταξύ, οι αιτήσεις κλείνουν την 1η Δεκεμβρίου, επομένως αν τυχαίνει να βρίσκεσαι στις ΗΠΑ, έχεις κάποιος ημέρες ακόμα να κάνεις την αίτηση. 

Εμείς οι υπόλοιποι θα φέρουμε εις πέρας το task του CableTv χωρίς να πληρωθούμε. Ας είναι.