Πόσα μεσημέρια και πόσες ώρες συνολικά να έχουμε περάσει μπροστά από τις τηλεοράσεις μας τα προηγούμενα χρόνια, παρακολουθώντας τη «Ζήνα» και «Ηρακλή»; Άλλωστε, μαζί με τα Φιλαράκια, είναι οι πιο διάσημες ξένες σειρές που έπαιξαν ποτέ στη χώρα μας.

Ο «Ηρακλής», ο Κέβιν Σόρμπο δηλαδή, μετά τη σειρά που υποδυόταν τον γιο του Δία, δεν είχε άλλη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του και το γύρισε στη θρησκεία και τις συνωμοσίες. Για πολλά χρόνια, τον ψάχναμε. Όμως, ο Κέβιν Σόρμπο δεν έφυγε ποτέ. Για την ακρίβεια, έκανε το «μπαμ» επί Τραμπ (φανατικός οπαδός του), κάτι που έκανε και τη «Ζήνα» να ασχοληθεί μαζί του.

Τώρα, μην έχοντας τι να κάνει μάλλον, έκανε επίθεση στο Χόλιγουντ για τους άνδρες που προωθεί. Με ένα άρθρο στο τραμπικό Fox News, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους άνδρες καλλιτέχνες, μιλώντας για «κρίση αρρενωπότητας».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις, αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό».

Βάζοντας στο μικροσκόπιο τους Μπίλι Πόρτερ και Τιμοτέ Σαλαμέ, ο Κέβιν Σόρμπο πρόσθεσε πως: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό. Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια. Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε.

Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης».

Ας ελπίσουμε να μην το δει η «Ζήνα» γιατί θα έχει ξανά πρόβλημα ο Κέβιν.