*Μην σπρώχνετε κυρία μου, να περιμένετε στη σειρά σας όπως όλοι μας. Θα ανανεώσετε και εσείς την παλιά σας ταυτότητα, ηρεμήστε.

Πριν περάσουμε στο τι γράφουν οι σελίδες κατά των νέων ταυτοτήτων μετά τη μεγαλειώδη, ποτισμένη με λιβάνι και 100% pure ελληνικά χρωμοσώματα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μία ακόμη, λιγότερη διάσημη σελίδα που κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία στο Facebook η οποία, δυστυχώς, για την ώρα τουλάχιστον, μετράει μόνο 2,6 χιλιάδες ακόλουθους με αποτέλεσμα να μην ανανεώνεται συχνά. 

Και είναι κρίμα. 

Είναι κρίμα γιατί από πλευράς πρωτοτυπίας, συναγωνίζεται το balanthsveroia (μτφ Βαλάντης από Βέροια), το πιο διάσημο ιντερνετικό καφενείο κατά των νέων ταυτοτήτων, εκεί όπου το τσιπάκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων συναντάει τον Χριστό με τον δεύτερο, φυσικά, να το καταστρέφει με συνοπτικές διαδικασίες. Με λίγη πίστη όλα γίνονται, είναι γνωστό αυτό. 

Και το όνομα αυτής, «ΟΧΙ στο ΤΣΙΠ coming soon». Μα, δεν είναι υπέροχο; ΚΑΙ λειτουργεί ως μαγνήτης στους αρνητές της νέας ταυτότητας ΚΑΙ ρίχνει στάχτη στα μάτια του Facebook που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τέτοιου είδους σελίδες. Από εμάς είναι «ΝΑΙ», να την ακολουθήσετε.

Διάλειμμα για διαφημίσεις. Στο Σύνταγμα βρέθηκε και ο ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ ή ο δίδυμος αδερφός του. Αποκλειστικό Provocateur:

Πάμε τώρα στον Βαλάντη από τη Βέροια ή αλλιώς, «Όχι στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα – balanthsveroia» (έχουμε ασχοληθεί και στο πρόσφατο παρελθόν μαζί του) αλλά και σε άλλες, παρόμοιες σελίδες, για να δούμε τι γράφτηκε πριν και μετά την συγκέντρωση που έκανε τα τσιπάκια να συρρικνωθούν από τον φόβο τους. Προσοχή, ακολουθούν γενναίες δόσεις αλήθειας. 

Πόσο πιο κατανοητοί να γίνουν κυρία μου;