Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει, ο ΣΚΑΪ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Αλλά εντάξει, Αύγουστος, το να δουλεύεις ενώ οι συνάδελφοι έχουν βγει σε άδεια, πονάει οπότε, ξέρετε κάτι; Καλά έκανε όποιος επιμελήθηκε το βίντεο, σιγά το σοβαρό λειτούργημα το να ενημερώνεις σωστά τον κόσμο.

Βλέπετε, τις τελευταίες ημέρες στα κροατικά μέσα και στα social media επικρατεί ένας πανικούλης αφού ο ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε σκηνές από ταινία, με ηθοποιούς, αντί για τους πραγματικούς χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο ηθοποιός και δημιουργός Ρενέ Μπιτοράζατς, καταγγέλλοντας ότι ο ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε σκηνές από την ταινία του 2009 «Metastases», που είναι μυθοπλασία και όχι ντοκιμαντέρ. Στα πλάνα απεικονίζεται ο ίδιος με άλλους ηθοποιούς να υποδύονται τους Bad Blue Boys χρησιμοποιώντας βίαιο και έντονα ρατσιστικό και ναζιστικό λόγο. Ταίριαζε γάντι στο ρεπορτάζ, γιατί να πάει χαμένο;

Ο ηθοποιός σχολίασε ειρωνικά το θέμα γράφοντας ότι πάντα ήθελα να παρουσιαστεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Ελλάδας και προσθέτοντας ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία συγγνώμη. Και ούτε πρόκειται. Τόσο ο ηθοποιός όσο και ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν ότι έχει δεχθεί και απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από λογαριασμούς που φέρονται να ανήκουν σε Έλληνες.