Αυτή η στιγμή που σκάει η ειδοποίηση για νέο βίντεο Ατζαράκη είναι μια όμορφη στιγμή. Πιθανόν όμως αυτό να μην ισχύει για το πιο πρόσφατο βίντεο, το οποίο ανέβασε την Κυριακή (6/8). Όχι δεν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο, αλλά σε έναν από τους τρεις πρωταγωνιστές. Υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι -και τους καταλαβαίνουμε- που δεν θέλουν να βλέπουν κατσαρίδα ούτε ζωγραφιστή. Αν ανήκεις σε αυτούς, κλείνεις τώρα το ταμπ και πετάς και το κινητό κάπου μακριά.

Διότι ο Διονύσης Ατζαράκης μαζί με την Αναστασία Τσιλιμπίου αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτή τη μάχη που δίνουμε κάθε καλοκαίρι και την έχουμε χάσει πριν καν αρχίσει, τη μάχη με τις κατσαρίδες.

Όσες σκέψεις κάνεις κάθε φορά που αντικρύζεις αυτόν τον φτερωτό δαίμονα ακούογνται σε αυτό το βίντεο. Μόνο που αυτή τη φορά έχεις και τον αντίλογό του -ναι, ξέρω, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τα επιχειρήματα μιας κατσαρίδας, αλλά αν το δεις από ανθρωπιστική σκοπιά, κάποιος πρέπει αν τη δώσει φωνή. Ε, ο Ατζαράκης το έκανε.

Στο βίντεο θα βρεις όσα έχεις αγαπήσει έως τώρα στα βίντεο του Ατζαράκη. Μια διαφορετική και απρόσμενη οπτική σε μια «αντικειμενική» πραγματικότητα, καμένες ατάκες και ένα κλείσιμο που απογειώνει το όλο αποτέλεσμα.

Εδώ είσαι, πατάς πλέι:

Πριν κλείσουμε να κάνουμε εδώ ένα αναγκαίο disclaimer. Ούτε ο Διονύσης ούτε η Αναστασία κακοποιήθηκαν ή βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ερχόμενοι σε επαφή με πραγματικές κατσαρίδες. Ο Ατζαράκης ήταν εκείνος που την υποδύθηκε φορώντας μια χαριτωμένη (καλά, υπερβάλουμε) στολή.

Τώρα θα αναρωτηθείς πού βρήκε τη στολή κατσαρίδας και κυρίως γιατί υπάρχει στολή κατσαρίδας; Μαζί σου.